Dalším drbem je, že firmu SaB má koupit Magtech.
Synthesia a Accurate?
-
dalas
- Administrátor
Synthesia a Accurate?
Dnes jsem se neprověřeně dozvěděl, že podnik Synthesia neobdržel další licenci na prachy Accurate. Na svých stránkách Synthesia uvádí své prachy jako Lovex a v dalším popisu je pro který Accurate je ekvivalentem, což by tomu nasvědčovalo. Co o této skutečnosti víte? Dá se Lovex běžně sehnat a jsou manuály? Já jsem žádné Nenašel. Dávám to do tohoto vlákna. Pokud by se diskuse rozvinula v technickém směru, bylo by Možná vhodné to ?upnout do nábojů.

Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR
- Shiva
- Expert na zbrane
- Kontaktovat uživatele:
Jiz predloni to bylo receno na IWA od autora SW QuickLoad.
Lovex definitivne neni to same co Accurate. koupil jse nekolik kg 2015 (oznaceno Lovex S060-2) a vubec to nesedi, laborace musim hledat znova.
resim dovoz jinych prachu. Jakmile to neni licencovany prach, tak se nemusi dodrzovat norma dana Accurate powders a to znamena ze to bude stejne jako se vsim ostatnim.
Lovex definitivne neni to same co Accurate. koupil jse nekolik kg 2015 (oznaceno Lovex S060-2) a vubec to nesedi, laborace musim hledat znova.
resim dovoz jinych prachu. Jakmile to neni licencovany prach, tak se nemusi dodrzovat norma dana Accurate powders a to znamena ze to bude stejne jako se vsim ostatnim.
Nepište soukromé zprávy, pište na mail: lovectvi@sniper.cz