Botka Limbsaver na Brno Effect

Vše o kulovnicích a malorážkách
Odpovědět
kulti
Nový návštěvník

Botka Limbsaver na Brno Effect

Příspěvek od kulti »

Rozmý?žam nad kúpou botky Limbsaver na Effect 8x57JRS.Vraj výrazne eliminuje spätný náraz.Má s touto botkou niekto z kolegov požovníkov-strelcov skúsenosti? Ďakujem za info na kontakt na predajcu.
Brno 502.3 7x65R, Brno Effect 8x57R, ZBK 110 .222Rem,CZ 527 Carbine 7,62x39, Iž 27E1C 12/12, Iž 58 16/16, zkm 452
gawein
Pravidelný diskutér

Příspěvek od gawein »

Limbsaver je asi nejměkčí botka na trhu(podobnou měkkost mají i kick-eez botky). Zároveň je to trochu slabina. Botka hůře zakluzuje do ramene a hlavně je velmi měkká a tudí? náchylná na poškození (rozříznutí, drolení apod.). Pokud si jí pořídí? ta ti určitě udělá výbornou službu, ale musíš se o ní starat a dávat pozor.
PaF
Nový návštěvník

Re: Botka Limbsaver na Brno Effect

Příspěvek od PaF »

Limbsaver funguje famozne. Excelentne tlumi zpetny raz. Flinta se hur nahazuje do ramene, na drsnejsi latce odevu se musi dobre "usadit". Mam ji na kulovnici i brokovnici, vydaju nelituji.
PaF zabíjí pouze papír
Hoki
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Hoki »

Používám ji na 30-06 Spr. , nemá chybu, prodává to na dobírku např. Hubertlov , koukni do Myslivosti nebo na web.
Hoki
frenki
Nový návštěvník

Příspěvek od frenki »

Videl som dve varianty týchto bodiek. Násuvnu, ktorá sa zozadu nasunie na pažbu a bodku, ktorý sa priskrutkuje . Je aj niekoľko veľkostí, to som vyčítal z internetu. Dá sa kúpiť bodka, ktorá by pasovala na mannlicher classik? Máte niekto s týmto skúsenosti? Kde sa dá zakúpiť? Ďakujem za informácie.
rimar77
Zkušený diskutér

Příspěvek od rimar77 »

frenki píše:Videl som dve varianty týchto bodiek. Násuvnu, ktorá sa zozadu nasunie na pažbu a bodku, ktorý sa priskrutkuje . Je aj niekoľko veľkostí, to som vyčítal z internetu. Dá sa kúpiť bodka, ktorá by pasovala na mannlicher classik? Máte niekto s týmto skúsenosti? Kde sa dá zakúpiť? Ďakujem za informácie.
http://www.zbrane.cz/Botka-LimbSaver-vy ... ie-22.html dle rozměrů pažby si objednej botku já mám na HK2000 tu největší
Zdenek41
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenek41 »

Na jakou jsi to dával ráž,já s efektem v 8 střílel stejné jak moje 7.O této bodce uvažuji jen pro lepší sednutí do ramene,když je člověk navlečený.Spětný ráz až tak neřeším.Má to cenu tedy kupovat.
rimar77
Zkušený diskutér

Příspěvek od rimar77 »

Zdenek41 píše:Na jakou jsi to dával ráž,já s efektem v 8 střílel stejné jak moje 7.O této bodce uvažuji jen pro lepší sednutí do ramene,když je člověk navlečený.Spětný ráz až tak neřeším.Má to cenu tedy kupovat.
já to mám na 9,3x62 tam to smysl docela má :lol: , kvůli sednutí do ramene jsou určitě lepší botky Libsavere neklouže a tudíž se hůře do ramene zasazuje, takže jako botku bych ji z důvodu krátké pažby nepořizoval to vybereš určitě lépe jinde
Toma
Zkušený diskutér

Příspěvek od Toma »

O jakou délku tato botka prodlouží pažbu?
Lovec zabíjí jednou ranou.
rimar77
Zkušený diskutér

Příspěvek od rimar77 »

cca 2cm
Odpovědět