Botka Limbsaver na Brno Effect
Botka Limbsaver na Brno Effect
Rozmý?žam nad kúpou botky Limbsaver na Effect 8x57JRS.Vraj výrazne eliminuje spätný náraz.Má s touto botkou niekto z kolegov požovníkov-strelcov skúsenosti? Ďakujem za info na kontakt na predajcu.
Brno 502.3 7x65R, Brno Effect 8x57R, ZBK 110 .222Rem,CZ 527 Carbine 7,62x39, Iž 27E1C 12/12, Iž 58 16/16, zkm 452
Limbsaver je asi nejměkčí botka na trhu(podobnou měkkost mají i kick-eez botky). Zároveň je to trochu slabina. Botka hůře zakluzuje do ramene a hlavně je velmi měkká a tudí? náchylná na poškození (rozříznutí, drolení apod.). Pokud si jí pořídí? ta ti určitě udělá výbornou službu, ale musíš se o ní starat a dávat pozor.
Re: Botka Limbsaver na Brno Effect
Limbsaver funguje famozne. Excelentne tlumi zpetny raz. Flinta se hur nahazuje do ramene, na drsnejsi latce odevu se musi dobre "usadit". Mam ji na kulovnici i brokovnici, vydaju nelituji.
PaF zabíjí pouze papír
Používám ji na 30-06 Spr. , nemá chybu, prodává to na dobírku např. Hubertlov , koukni do Myslivosti nebo na web.
Hoki
Videl som dve varianty týchto bodiek. Násuvnu, ktorá sa zozadu nasunie na pažbu a bodku, ktorý sa priskrutkuje . Je aj niekoľko veľkostí, to som vyčítal z internetu. Dá sa kúpiť bodka, ktorá by pasovala na mannlicher classik? Máte niekto s týmto skúsenosti? Kde sa dá zakúpiť? Ďakujem za informácie.
http://www.zbrane.cz/Botka-LimbSaver-vy ... ie-22.html dle rozměrů pažby si objednej botku já mám na HK2000 tu největšífrenki píše:Videl som dve varianty týchto bodiek. Násuvnu, ktorá sa zozadu nasunie na pažbu a bodku, ktorý sa priskrutkuje . Je aj niekoľko veľkostí, to som vyčítal z internetu. Dá sa kúpiť bodka, ktorá by pasovala na mannlicher classik? Máte niekto s týmto skúsenosti? Kde sa dá zakúpiť? Ďakujem za informácie.
- Zdenek41
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Na jakou jsi to dával ráž,já s efektem v 8 střílel stejné jak moje 7.O této bodce uvažuji jen pro lepší sednutí do ramene,když je člověk navlečený.Spětný ráz až tak neřeším.Má to cenu tedy kupovat.
já to mám na 9,3x62 tam to smysl docela máZdenek41 píše:Na jakou jsi to dával ráž,já s efektem v 8 střílel stejné jak moje 7.O této bodce uvažuji jen pro lepší sednutí do ramene,když je člověk navlečený.Spětný ráz až tak neřeším.Má to cenu tedy kupovat.

O jakou délku tato botka prodlouží pažbu?
Lovec zabíjí jednou ranou.