ulomky a zalomky si pletu dodnes
  ulomky a zalomky si pletu dodnes  
Příspěvek od vhool »
 no zatim jo ale desim se co prijde s vekem
 no zatim jo ale desim se co prijde s vekem   ...ted vazne,nepochopil jsem proc se rika jednomu zalomek a druhymu ulomek,ze by jen kvulitomu ze zalomkem se znaci nastrel,barva ci jak to je a ulomek se predava? ... nevim,postradam v tom jaksi smysl ....podle my logiky jde vzdy o ulomek pac to ulomim.... zalomek bych chapal jako devastaci drevin s tim ze vetvicku jen zlomim a necham ...
 ...ted vazne,nepochopil jsem proc se rika jednomu zalomek a druhymu ulomek,ze by jen kvulitomu ze zalomkem se znaci nastrel,barva ci jak to je a ulomek se predava? ... nevim,postradam v tom jaksi smysl ....podle my logiky jde vzdy o ulomek pac to ulomim.... zalomek bych chapal jako devastaci drevin s tim ze vetvicku jen zlomim a necham ... spíš to bude tak, že zálomkem se označoval události spojený s chováním kusu po výstřelu, tedy kam to zalomila ...
  spíš to bude tak, že zálomkem se označoval události spojený s chováním kusu po výstřelu, tedy kam to zalomila ...
Příspěvek od vhool »
 ... popravde ty zalomky jsem nikdy nevidel ze by nekdo pouzival ...
 ... popravde ty zalomky jsem nikdy nevidel ze by nekdo pouzival ...  

Příspěvek od vhool »
 A to jsme ještě nezahrnuli dámské vnady! Teď mě napadá, že je to i jedna z oblíbených otázek při pasování, jaký je rozdíl mezi srnama a kozama?
 A to jsme ještě nezahrnuli dámské vnady! Teď mě napadá, že je to i jedna z oblíbených otázek při pasování, jaký je rozdíl mezi srnama a kozama?  
Příspěvek od vhool »

Snad jsem to nepoplet a na něco nezapomněl.
 Snad jsem to nepoplet a na něco nezapomněl.  

Příspěvek od vhool »