Nemáte nějaké zkušenosti jak se jich zbavit, co snima mám udělat?
 Nemáte nějaké zkušenosti jak se jich zbavit, co snima mám udělat?   Předem děkuji za rady.
 Předem děkuji za rady.  
Příspěvek od unknowbunny »
 Nemáte nějaké zkušenosti jak se jich zbavit, co snima mám udělat?
 Nemáte nějaké zkušenosti jak se jich zbavit, co snima mám udělat?   Předem děkuji za rady.
 Předem děkuji za rady.  

To mě nenapadlo...
  To mě nenapadlo...  Ale koukal jsem na kazatelnu o kus dál a tam už je vosí hnízdo, tak jenom doufám, aby si hnízdo neudělali i na týhle mojí oblíbený kazatelně, to bych se pak asi pěkně naštval...
 Ale koukal jsem na kazatelnu o kus dál a tam už je vosí hnízdo, tak jenom doufám, aby si hnízdo neudělali i na týhle mojí oblíbený kazatelně, to bych se pak asi pěkně naštval... 

loni jsem jednou večer už za tmy dorazil na posed a kam se serou lasičky jak jsem byl rychle dole když to nějak divně začalo hučet druhý den jsem vyrazil znovu s brokovnicí a bylo tam hnízdo asi 40cm vysoké tak jsem dvakrát zatuploval a bylo vymalováno akorád pozor na vzdálenost aby se nemusel stavět nový posed
  loni jsem jednou večer už za tmy dorazil na posed a kam se serou lasičky jak jsem byl rychle dole když to nějak divně začalo hučet druhý den jsem vyrazil znovu s brokovnicí a bylo tam hnízdo asi 40cm vysoké tak jsem dvakrát zatuploval a bylo vymalováno akorád pozor na vzdálenost aby se nemusel stavět nový posed 
 Leone zajímavej způsob..
 Leone zajímavej způsob..  u nás ve sdružení to dělá jeden chlápek.. jde tam v pantoflích a většinou v košili a montérkách.. několikrát jsem u toho byl.. Zajímaví je, že ho žádná nikdy neštípla..
 u nás ve sdružení to dělá jeden chlápek.. jde tam v pantoflích a většinou v košili a montérkách.. několikrát jsem u toho byl.. Zajímaví je, že ho žádná nikdy neštípla..