varmint CZ550.Výroba pažby.

Vše o kulovnicích a malorážkách
Odpovědět
magoda
Pravidelný diskutér

varmint CZ550.Výroba pažby.

Příspěvek od magoda »

Lesu lovu,koupil jsem si CZ 550 varmint,ted na IWA v norimberku zakoupil dřevo na pažbu,a chci varminta trochu vymazlit dostane novou pažbu.proto jsem chtěl poprosit o vaše názory,čeho se vyvarovat při výrobě,co se dá vylepšit,co třeba standartní pažby nemají ahlavně vás poprosit o nějaké FOTKY jak by podle vás měla opravdu pěkná pažba vypadat?nemusí být jen sportovní i lovecká.co jste kde viděli hezkého hodte obrázek na sklo a já si tak nějak udělám muster.vím že je mezi vámi mnoho odborníků přes sportovní i loveckou střelbu,proto prosím o vaše nazory a obrázky.předem děkuji za vaše názory :wink: lesu magoda
duch Pampuch
Pravidelný diskutér

Re: varmint CZ550.Výroba pažby.

Příspěvek od duch Pampuch »

Co treba tohle?
http://www.klinsky.cz/stranky/301.php
Ja bych se do takove sebevrazdy doma nepostel, spis nekde osahal hotovou a nechal udelat.
magoda
Pravidelný diskutér

Příspěvek od magoda »

nenéééé to samo domo nebude :lol: bude to dělat člověk který vyrábí pažby na sportovní flinty a má dlouholetou praxi :wink: je to člověk který byl v reprezentaci skeet,a moc dobře rozumí sportovní střelbě ale té z jiného soudku což skeet oproti kulovce je :lol:
figi
teoretik fora

Příspěvek od figi »

Pro lovecké i sportovní střílení se mi nejvíce osvědčila upravená pažba CZ 550 Sniper.

Obrázek

Obrázek

Dej si pozor na precizní uložení železa do pažby, a kolem hlavně mezeru alespoň milimetr. Jinak rozměrově ji doufám udělá přímo na tebe, hlídej si tvar a vzdálenost pistolové rukojeti a spouště.
! 243W ! 6XC!! 222 Rem, 223 Rem, 308W, 8x57JS
figi63@seznam.cz
http://www.loveckastrelba.cz/
Abr
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Abr »

Hlavně lepene dřevo, pokud mozno.
Odpovědět