SAVAGE AXIS

Vše o kulovnicích a malorážkách
Odpovědět
jdodo
Častý návštěvník

SAVAGE AXIS

Příspěvek od jdodo »

Zaujala mě tato nová kulovnice rád bych si ji pořídil do leče,protože dřevěná pažba na mojí ZG dostává v leči dost zabrat.Líbí se mi,že je k tomu ocelová montáž a ten puškohled bych mohl dát synovi na vzduchovku.Počítám se střelbou na kratší vzdálenosti do 50 metrů a max 20 ran za sezonu.Bral bych ji pouze do tlaku kde by ta plastová pažba mohla něco vydržet.Osadil bych ji nahánkovým puškohledem HAKKO který se mi doma zbytečně válí.Ta optika co k tomu dávají má tubus 25 nebo 30 mm.Děkuji za nazory a odpovědi.
xHonza
Zkušený diskutér

Re: SAVAGE AXIS

Příspěvek od xHonza »

Nejlepší ráže je dobrá střela a nejlepší střela je ta dobře umístěná!

...Jestlipak by v tom desátém přikázání českého mysliveckého desatera nemělo místo sv. Huberta být radši kolegovi svému záviděti nebudeš...
Choochoo007
Zkušený diskutér

Příspěvek od Choochoo007 »

Nonevim ,ac nemusim Rem 715 tak v tomhle pripade bych ho bral radsi. Vzhledove Axis teda zadna slava :wink: Puskohled asi stejnej a cena take.
Myslivost se scvrkává na sezení u hromady žrádla a natláčky, kdy se bezhlavě pálí po všem[figi]
odo
Nový návštěvník

Příspěvek od odo »

tak co , nějaké nové zkušenosti s touto zbraní? Kupuje to vůbec někdo? chci ji jako začátečníkovi koupit manželce. :D
ladis11
Nový návštěvník

Příspěvek od ladis11 »

Dobry vecer.pisu na forum poprve v živote.Zaujali mne otazky na kulovnici Svage axis. myslim že mužu prispet z vlasti zkušenosti.Koupil jsem savage letos v kvetnu jak zbran na posed jsem myslivec začatečnik.Nastrel na strelnice byl v poradku,trochu mne prekvapili porane kopance,aleja myslim že oni k takovemu streleni patři,vzhledem k vykonu naboje,a male vaze zbrane. Prad mesicem stala takova nehoda, Puska mi spadla s plne vyšky hlavni dolu na dlažbu,tak špatne že pažba se rozlomila za pojistkoj na dve časti. Dovozce slibil dodat pažbu od vyrobce za 6000kč POsilal jsem poptavky na vyrobce pažeb u nas,dřevena mohla by stat 8000až10500.V Ametice neni k sehnani (zatim) pry novy model,na ostatni modely velka nabidka.Jesli nekdo ma podobne zkušenosti,a jak je vyřešil piste prosim,budu rad za každou radu. Lovu zdar!
Odpovědět