Tak nebylo
No ale první drobný report
Takže po koupi jsem se do toho musel obořit
-V pr.. termostat majitel vychvaloval jak se auto nepřehřívá (pěkné ale ani nezahřívá

)
-Pak mě nechala stát v práci protože už nahlodaný imobilizér přestal fachat,měnil jsem si v práci baterky v ovladači a prý se tím odhlásily kódy.Po 30 min mačkání ovladače jsem zázrakem nastartoval,to byl kalup domů,doma už jsem nenatočil.Takže bezesná noc,další den jednotka ven a 2000 odměna pánovi co mě z ní nadobro immo vyblokoval.
-Výměna žárovek v panelu na topení (už vím kam v noci přepínám topení na kterou stranu se zesiluje

)
-Když jsem byl vlezený v elektrice tak jsem nechal namontovat nové dálkové ovládání (staré bylo taky na heslo).Naštěstí motorky ve dveřích byly ok takže jen 1300,-
-Ze zadní nápravy šly divné zvuky,zjistilo se že je tam naštěstí silentblok,orig Kia 600
-Špatně se vracejí otáčky,stím jsem to taky kupoval,očekávaný problém v motorku volnoběhu bude asi jinde.Udělal jsem si diagnostiku je chybná váha vzduchu nebo lambda,to du do vrtule (14000)
Tak jsem vymazal závady,na druhý den udělal diag.znovu a už mě to hlásí jen chyba "zpětné vazby"(pravděpodobně lambda)
Ve čtvrtek jedu teda měřit lambdu jestli je fakt KO.
Jinak spotřeba,v terénu ji neměřím a neřeším.Na silnici jedu za 20l/100Km.....
Aspoň jsem to předpokládal podle toho jak ta nešťasná ručička furt padá,no tak jsem to teď spočítal a je to 14.8 uf...aspoň.
Ale ono bude ještě hlavní problém v té lambdě,nutí dodávat jednotku bohatou směs aby mě podle ní ten "rozbitý" motor dovezl do cíle.Ráno to natočím a za mnou mlha jak z parního stroje a je cítit benzín.
Tak doufám,že se dostanu po opravě na těch 10 a pak du na ten etanol.
Jinak mě už 3x tahali.Kombinace lehké zadokolky,letních gum a sněhu v jakékoliv formě je neštěstí.Při couvání si to jede kam chce,včera mě to zase ztáhlo do pole
Takže se jdu poohlídnout po nějakém navijáku,nejlépe hupcuku.Kdyby se někomu válel doma rád ho odkoupím!!