A vynikající když nijak netrénuješ.
 A vynikající když nijak netrénuješ. V jaké to je teda ráži když nejde srovnat s 243 z předchozí flinty?
A čím jsi to osadil? Nějaké další dojmy z kulovnice?
Jo Liberecká střelnice je pěkná již jsem měl tu čest, bohužél z Moravy je to z ruky.
 A vynikající když nijak netrénuješ.
 A vynikající když nijak netrénuješ.  )
 ) Celkově, spokojenost. Tikka, která byla další kandidát, by měla určitě nějaká plus, ale je o 9 tis. dražší (vč.montáže) a koupit musíte stejně jako zatím u CZ tu jednu jedinou, kterou zrovna má někdo na krámě, bez možnosti nějaké specifikace.
  Celkově, spokojenost. Tikka, která byla další kandidát, by měla určitě nějaká plus, ale je o 9 tis. dražší (vč.montáže) a koupit musíte stejně jako zatím u CZ tu jednu jedinou, kterou zrovna má někdo na krámě, bez možnosti nějaké specifikace.

Příspěvek od Choochoo007 »

Příspěvek od Choochoo007 »
 . S haněním české optiky je to ale asi trochu jinak. Když vezmu jen v mém okolí, tak kolega z práce měl Artemis 7x50 s bodem na 9,3x62 a nedrželo to nástřel. Tchán to samé na 30-06, otec na dvojáku Merkel 9,3x74 také a já na Brnu 98 9,3x62 jakbysmet. Všechny puškohledy několikrát na reklamaci.
. S haněním české optiky je to ale asi trochu jinak. Když vezmu jen v mém okolí, tak kolega z práce měl Artemis 7x50 s bodem na 9,3x62 a nedrželo to nástřel. Tchán to samé na 30-06, otec na dvojáku Merkel 9,3x74 také a já na Brnu 98 9,3x62 jakbysmet. Všechny puškohledy několikrát na reklamaci.
Příspěvek od Jan Slavětínský »