Krmení/vnadění černé zvěře
- 
				kopov.c
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Krmení/vnadění černé zvěře
Co kecáš?  Včera jedno a za chvíli jdu za barák střelit druhý-jak na dvoře začne štěkat Ada,tak du na ně. Bo je potřeba na kachní hon cosi do gulášu.  Tak víš jak,já su krmit zhnilej a  doma sedím. To je pravda,ale když  vyrazím a když to potom za rok sčítnu ......    

- 
				kopov.c
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Zdenku Ahoj.Zdenek41 píše:Kopove máš doma slepice?Co já bych za něj dal.Snáška jak fík.Prodej někomu na krmení ryb.Na hrách tu byl uveden jeden fígl,dej do něj sůl uzavři neprodišně a dej do tepla.To co vznikne musí už žrát všechno,ale ty možná budeš blej..
Melasa je dobrá přes hada..lepší jsou řepné řízky,před lety je drtily a míchaly s mačkaným ovsem.Jo a,když jme u ovsa tak ten bezpuchý je pecka než ně jaký zlaták.
Slepice nemám a sumci hrách taky moc nechtějí. Já vím,že by ten hrách šel třeba nějak vylepšit a krom toho když je bída,tak ho sežerou i bez vylepšení. Jenže jak tu Michal poznamenal já su na tohle poslední dvě leta moc shnilej. V létě chodím na ryby a v zimě to stejně jako ted v plodinách jde i bez krmení.
Me chodej prasata krajem lesa takze je musim ukecat aby vysli na pole 200m pac les je hranice, no a k tomu musi byt mnamka co je pritahne. No a tak zkousim co se da nebo co kdo da...

- Zdenek41
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Z kukuřice v mléčném stavu ani náhodou.A bachny dobře ví co v téhle době může růst a co ne.Pomůže ti jedině dobře již vonavá živočišná bílkovina.A to je ještě ve hvězdách.Spíš ti pomůže jít jim prostě naproti.Ráno jsou běžně v této době i po 6 venku.  Pokud šouláš žádných 200m neplatí.
 Pokud šouláš žádných 200m neplatí.

Pokud šouláš žádných 200m neplatí.
 Pokud šouláš žádných 200m neplatí.Re: Krmení/vnadění černé zvěře
No stím masiskem to zkouším,zakopáno trošku pod zem.
Úspěch značný,prasata chodí po zakopávkách a ani je nenapadne do toho rýpnout 

Samý revmatik,moc je to bolí ohnout ryje k zemi

Úspěch značný,prasata chodí po zakopávkách a ani je nenapadne do toho rýpnout

Samý revmatik,moc je to bolí ohnout ryje k zemi

No někde doma mam větřidlo rybynu a bukovej dehet, jsem si to koupil někde na výstavě  Ještě jsem to nezkoušel...

- 
				kopov.c
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Ono to vážně jde jde i bez toho krmení,jen to někdy chce výdrž a někdy i odvahu. Včera Bivoj Lorinc střelil od pasu knourka tak 150kg a ze 7-9let věku. Ale to byla trošku jiná kapitola lovu  

No Tome dík za reklamu  . Hodím do galerie foto čelisti a poprosím o odhad věku...
 . Hodím do galerie foto čelisti a poprosím o odhad věku...

. Hodím do galerie foto čelisti a poprosím o odhad věku...
 . Hodím do galerie foto čelisti a poprosím o odhad věku...Blaser R8 8x57 JS, Tikka T3 Varmint .243 win.+Nikon Monarch E 2,5-10x56 Ill, ZG 47 8x57 JS, ZG 47 8x60 S,  ZKM 455 22 LR+Delta 4x32AO, UB 12/12, Gustav Tichý 16/16
						- 
				kopov.c
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tak seš Bivoj,tak se za to nestyd  

- fesoj
- Zkušený diskutér
Před týdnem jsem na vnadiště nasypal kukuřičku /asi 1 kg/, přikryl dřevěným deklem proti sojkám, zatížil cihlou a jako zákusek přihodil králíka, kterého sklátila kokcidióza. A včera jsem zjistil, že jak jsem to tam dal, tak to je, ač je buchtováno metr od kazatelny. Přidal jsem ještě pár tvrdých housek a do tmy jsem na té kazatelně vydržel. Ale nejít se vyčurat, tak jsem neviděl ani ptáčka.

Kritériem pravdy je praxe.
TAk jsem naložil hrášek, dal jsem ho na vnadiště do kola zadělal kládama ať se k tomu kromě prasat nic nedostane a oni mě to vytunelovali ze spodu myši.  

PS. taky mám kousek od tama poryto a nic.

PS. taky mám kousek od tama poryto a nic.
- 
				Josef Kuřitka
- Zkušený diskutér
Je vlhko. Všude červů, ponrav, slimáků, šneků,utopených a vyplavených myší. Radost pro černou sbírat. A vy tam taháte zdechloně  na kokcidiózu.

Fesoj:
Zrovna od tebe bych čekal,že jim toho králíka naservíruješ upečenýho Mohl si ho teda ales poň stáhnout.
 Mohl si ho teda ales poň stáhnout. 

Zrovna od tebe bych čekal,že jim toho králíka naservíruješ upečenýho
- fesoj
- Zkušený diskutér
Upřímně řečeno, spíš jsem čekal, že ho sebere kmotra - ale ty se nějak ztratily, viděl jsem od začátku roku jen dvě - ale abych nepochyboval o jejich přítomnosti, na přelomu května a června mi nějaká starostlivá liščí mamina během jediné noci podstatně zredukovala stav slepic. A co se týče toho servírování - mám zjištěno, že asi největším lákadlem bude čerstvě uzený bůček. Kamarád u své chalupy na Rýchorách instaloval novou nerezovou udírnu a když ji uvedl do provozu a večer bylo masíčko hotové, vzal jeden kousek domů na okošt a zbytek nechal do rána vychladnout. Jenže ráno našel u udírny shozenou stříšku a uvnitř jen pár liščích chlupů, aby nebylo pochyb, kdo byl pachatelem... Já vím, jsem teď co se prasat týče trochu OT, ale když čtu a v revíru vidím, jek se na vnadiště dávají houskové knedlíky a třeba taky se tam vyleje hrnec zkyslé rajské omáčky - prostě někdy ta zvěř vezme cokoliv. Koneckonců  tu  holčičku, co byla před časem zavražděná a zahrabaná někde na okraji Prahy, taky objrvili divočáci - a služební psi selhali...

Kritériem pravdy je praxe.
Na prase bohatě postačí kukuřice a kde nezabírá kyblík, tak celej pytel určitě.