Maj pravdu předsedo, ale já tu první o 300 WM nepsalBwanaHunter píše:Rogam> to sice jo, nicméně 180 grs. Interbond Hornady Superformance funguje na oryxe líp, než 375 HH s 350 grs. Woodleigh SP 700 m/s od Normy. Ale tohle je vlákno o 9,3...

Maj pravdu předsedo, ale já tu první o 300 WM nepsalBwanaHunter píše:Rogam> to sice jo, nicméně 180 grs. Interbond Hornady Superformance funguje na oryxe líp, než 375 HH s 350 grs. Woodleigh SP 700 m/s od Normy. Ale tohle je vlákno o 9,3...

Příspěvek od BwanaHunter »

Příspěvek od František Fořt »
 Ránou jsem si byl jistej a kromě lámání bachna stála nedaleko a foukala a mručela jak hrom, takže bylo jasné, že jedno sele chybí .......
 Ránou jsem si byl jistej a kromě lámání bachna stála nedaleko a foukala a mručela jak hrom, takže bylo jasné, že jedno sele chybí .......  ) cítil.
 ) cítil. Příspěvek od BwanaHunter »

- pokud to příhodná situace dovolí, tak se na hlavu/ krk míří - ale těch relat. jistých situací není v terénu při běžném lovu mnoho. A pak to bohužel dopadá tak, jak píše kolega výše. Průstřel obou laloků plic loveckou kulovou střelou je naprostá jistota ulovení.navip píše:Omluvte mou neznalost,nejsem myslivec, ale u selat nejde o trofej, jde o maso - tak proč ty selata nestřílíte na hlavu, teda mimo naháňky?
Příspěvek od Jan Slavětínský »
 byla to moje zatím nejdelší rána na srnčí 170m, 7x57R RWS 11,5 TIG. Je fakt, že srnce pronásledoval jiný silný srnec, adrenalin.
  byla to moje zatím nejdelší rána na srnčí 170m, 7x57R RWS 11,5 TIG. Je fakt, že srnce pronásledoval jiný silný srnec, adrenalin.Příspěvek od František Fořt »

.
 .