http://ifaster.cz/rasto-chvala-vyzkouse ... rester-xt/
Musim si ho nekdy pujcit a vyzkouset. Sam mam treti generaci tak by me zajimalo co ctvrta

--Já zase klidně jo..
 --Já zase klidně jo..

.... jako groteska dobrý. Tohle není terén, ono to vlastně není terénní auto. Zasvěcený komentář čobola jak by to s manuální převodovkou nedal, je taky dobrý. Hlavně že mu displej ukazuje co se děje pod autem, nebo spíš neděje.
 .... jako groteska dobrý. Tohle není terén, ono to vlastně není terénní auto. Zasvěcený komentář čobola jak by to s manuální převodovkou nedal, je taky dobrý. Hlavně že mu displej ukazuje co se děje pod autem, nebo spíš neděje.  

. To platí pouze v případě schopného řidiče s mnoha zkušenostmi. V reálu je tento seznam jiný:
. To platí pouze v případě schopného řidiče s mnoha zkušenostmi. V reálu je tento seznam jiný: Jinak s těmi pneumatikami je to ošidný. Tam je to markantní rozdíl, jestliže všechna kola mají přibližně stejnou trakci, ale je dost situací, kdy by jsi projel i bez vzorku, kdyby jsi to mohl zavřít. Co je to platný, že máš řetězy, když dvě kola jsou v luftě. Ale je pravdou, že ty priority se mohou měnit v závislosti na podmínkách a zkušenostech řidiče.
 Jinak s těmi pneumatikami je to ošidný. Tam je to markantní rozdíl, jestliže všechna kola mají přibližně stejnou trakci, ale je dost situací, kdy by jsi projel i bez vzorku, kdyby jsi to mohl zavřít. Co je to platný, že máš řetězy, když dvě kola jsou v luftě. Ale je pravdou, že ty priority se mohou měnit v závislosti na podmínkách a zkušenostech řidiče.Příspěvek od janmikyska »
Příspěvek od Drapalikzn »

).
 ).Příspěvek od Michal_123 »
Přesně. Jezdil jsem po honitbě naprosto neloveckými auty (Dacie...) a projel jsem fakt hodně.Drapalikzn píše: ↑čtv 07.3.2024, 11:55 Cim lepsi a vymakanejsi auto, tim jdete akorat dal pro traktor
Zpět na „Offroad aneb čím do revíru?“