Jaký IR prisvit
Re: Jaký IR prisvit
Taky by mě to zajímalo, asi budu pokusný králík, BINOX už je má skladem 

Hod prosím odkaz nějak jsem to nenašel. Díky.fplisek píše:Taky by mě to zajímalo, asi budu pokusný králík, BINOX už je má skladem
Už je mají skladem, ale ještě je nemají na eshopu, budou je tam mít do konce týdne, dnes jsem ses pánem bavil 

Stějně mě nedá spát ten napsanej výkon.fplisek píše:Už je mají skladem, ale ještě je nemají na eshopu, budou je tam mít do konce týdne, dnes jsem ses pánem bavil
Výstupní výkon IR...20mW
Není to trochu málo oproti tomu druhýmu 250mW, nesekli se soudruzi?
Je to na více stránkách tak nevim, nebo je tak supr čistý že to stačí?
-
- Zkušený diskutér
Pokud 250 mW svítí do plastového difuzoru (který dělá ten nepěkný rastr), pak slabší laser upravený jen objektivem může mít stejný "výstupní" výkon ... jen spekuluji
On už brzo tu lampu někdo vyzkouší
Důležité - z pohledu výrobce či prodejce - je, aby byly použité lasery v 1. třídě "bezpečnosti/nebezpečnosti" - jen takové zařízení je volně prodejné jakékoli osobě - proto (taky) u těch starších laserových lamp je ten difuzor - snižuje "výstupní" výkon
On už brzo tu lampu někdo vyzkouší

Důležité - z pohledu výrobce či prodejce - je, aby byly použité lasery v 1. třídě "bezpečnosti/nebezpečnosti" - jen takové zařízení je volně prodejné jakékoli osobě - proto (taky) u těch starších laserových lamp je ten difuzor - snižuje "výstupní" výkon
Pufr
Ten napsaný výstupní výkon mě taky zaráží, ale uvidíme 

Zdarec. Ještě se nikdo nenašel a neotestoval ten nový přísvit AL-915?
Už je mají jako novinku oficiálně na Binox.cz
Chlapi nezkoušeli jste objednávat IR 940 z ebay nebo Alliexpresu?
Neco tam je, ceny poloviční ale nevím ty výkony?
ja pouzivam ir 940 z aliexspresu cena cca 20 eur asi mam ho 1 rokmotolada píše:Chlapi nezkoušeli jste objednávat IR 940 z ebay nebo Alliexpresu?
benelli argo 30 06, ZEISS Duralyt 1,2-5x36 ,Kimber Stainless Ultra Carry 2 Lasery Crimson,minox 10x42, Kahles Helia CSX 2,5-10x50,pulsar n 355
mannlicher goeiser LC II 308.w LEFT HAND, Border ,pajero pinin,jeep compass,Termovízia FLIR SCOUT TK
mannlicher goeiser LC II 308.w LEFT HAND, Border ,pajero pinin,jeep compass,Termovízia FLIR SCOUT TK
Můžeš prosimte napsat o který jde?
Má to taky serizovatelny kužel i intenzitu světla?
tu tomotolada píše:Můžeš prosimte napsat o který jde?
Uniquefire T20 IR 940 NM LED 3 Modes Adjustable Zoom Infrared Flashlight+Charger Waterproof Use 18650 Battery For Hunting
https://www.aliexpress.com/item/Uniquef ... 0.0.OqMh5h
benelli argo 30 06, ZEISS Duralyt 1,2-5x36 ,Kimber Stainless Ultra Carry 2 Lasery Crimson,minox 10x42, Kahles Helia CSX 2,5-10x50,pulsar n 355
Ok a jak ty W? Pulsar píše 15w,na netu jsem našel max. 10.
Stačí to do 100m?
Stačí to do 100m?
ano stači
Co na něho prasata, reagují?
Dejme tomu na 50m a když budeš přepínat režimy nízký/střední/vysoký.
A jak hodnotíš maximální dosvit. Jaká je reálná maximální vzdálenost?
Dejme tomu na 50m a když budeš přepínat režimy nízký/střední/vysoký.
A jak hodnotíš maximální dosvit. Jaká je reálná maximální vzdálenost?
Blaser R8 308Win + Docter Unipoint 2,5-10x50, osnova 4-0 na šíně + RWS EVO
Meopta LR 10x42 HD
Meopta LR 10x42 HD