No masochysta nejsemvhool píše:to lörinc:no jestli jsi masochista tak proc ne
...ted vazne,osobne bych tuto razi v lehke flinte jakou brno je nechtel.je to sileny kopadlo.reference ti muze dat F.Fořt.tato raze je super ale chce to tezkou zbran.tot asi tak vse
Naprosto s Tebou souhlasím, já na .300WM taky nedám dopustit, měl jsem CZ 550 Medium se zásobníkem, tato zbraň nekope a střílí opravdu na zálepku, pochopitelně optiku Meostar 3-12x56 RD a kvalitní švenk dělaný na zakázku, používal jsem ji 6.roků a nemusel jsem dohledávat, lovit se s ní nechá bez poškození zvěřiny od srnčete po vysokou. Změna je ale život, objednal jsem si Tikku ve stejné ráži, mám přebíjení a doufám, že budu alespoň stejně spokojený. Pán, kterému jsem ji prodal si ji nemůže vynachválit, nahradil s ní ráži .243 Win., telefonoval, že na co vystřelil zůstalo v ohni... a když bude zájemce tak .243 Win. rád prodáJosef Kuřitka píše:Já bych za tu pušku nedal ani korunu, ale to už jsem někde psal. když naši 300WM, tak jedině CZ v magnumu, nebo medium a pažbu American. větší zpětný ráz mě až tak nevadí, a tak moje puška nemusí mít s puškohledem přes 7 kg,ale už bych nikdy nechtěl u této ráže jinou pažbu, než americkou - robustní zapažbení M03 vede.
Z Browningu bar .300WM, je pěkné střílení, ani nemusí mít těžkou hlaveň, podle mě je zpětný ráz srovnatelný s .30-06SPR, Záleží v jakém stavu je hlaveň a náběh... Zbraň s těžkou hlavní se mi taky líbí, ale na lov, i na čekanou, v našich horských podmínkách, kam se nedostanu autem a musím pě?ky, dávám přednost tomu lehčímu, až si raděj kopne, zvlášť v zimě...Bord píše:Střílim z levého ramene,zbraň Browning bar v 300WM s těžkou hlavní,americkou pažbou.Zpětný ráz nijak zvlášťní.Zvěř zůstává na nástřelu,poškození zvěřiny minimální.používám hlavně na čekání.Na šoulání a naháňky mám kulobrok Brno 800 8x57/12-70. Lesu lovu.
Vypadá pěkně... , no chybička se jím vloudila v přepočtu by to mělo být cca. 3,6kg, taky bych to tak typoval. Měl jsem Medium se zásobníkem, byla dobrá (schránku bych nechtěl, ničí ?lice u střel...), teď čekám na Tikku... prý v únoru...Leon píše:mě právě nesedí ani jedna váha ta v librách je malá a v kg je moc velká protože když byla na stránce UB tak měla 4,7kg tak jsem myslel jestli tu váhu nějak nezvýšily