Shiva píše: Drtiva vetsina z nich za rok nevystrili ani desetinu toho co ja.
to taky zapla?pánbůh, nevím jak variábly ale podle mě takovou klasikou 7x50 není co zkazit
Příspěvek od Choochoo007 »
Příspěvek od vhool »
ad 1 : jde o ATN 6-18x65 LU a to co pises je nesmyslChoochoo007 píše:...ATN tu ma taky tak 5 lidí a na gunshopu o něm někdo píše ? 6-18x63-K ATN,mohu ti jen doporučit-tento typ nekupuj! V loni, tento čas jsem ho montoval kamarádovi na 7x64 a byli jsme s ním nadšeni-bezchybné klikaní,výborná světelnost. A dnes? Sklo ztratilo svoji čirost,tubus se deformoval pod montáží (ne ale přílišným dotahováním) zkrt.se začal bortit při zpětných rázech. Na IWA v Norimberku jsem mluvil se S. od f. Factory Olomouc a měl ty samé zkušenosti.Odmítají je montovat na zbraně. Za stejné peníze koupí? mnohem kvalitnější Meoptu(a to nechci Meoptu nijak preferovat,ale taky nezůstala stát a s vývojem jde stále dopředu) ?
Pak tady na foru někomu na ATN plaval kříž, zas mi to připadá zmetků...
 bylo to "odbornou montazi"
 bylo to "odbornou montazi"  

Příspěvek od Choochoo007 »

Příspěvek od vhool »
 ja osobne to pouzivam na velkych tezkych zbranich o vaze kolem 7 kg kde se toto "hovado" tak nejak i hodi
  ja osobne to pouzivam na velkych tezkych zbranich o vaze kolem 7 kg kde se toto "hovado" tak nejak i hodi   a navic se sendera dam prumerne 2000+ran/rok.nejsem a ani nikdy nebudu priznivcem meopty a volil bych spis zeiss,swar,leupold nebo bendr pro lovecke pouziti na lovecke zbrani.sam mam na male osmicce coz je BO 98 nahankovy noname ktery az doslouzi tak tam pujde neco podobneho od poradne znacky
 a navic se sendera dam prumerne 2000+ran/rok.nejsem a ani nikdy nebudu priznivcem meopty a volil bych spis zeiss,swar,leupold nebo bendr pro lovecke pouziti na lovecke zbrani.sam mam na male osmicce coz je BO 98 nahankovy noname ktery az doslouzi tak tam pujde neco podobneho od poradne znacky