. Střel je více druhů, ale na té, o  které se bavíme, žádný tombak není, to vím na sto procent
 . Střel je více druhů, ale na té, o  které se bavíme, žádný tombak není, to vím na sto procent  Faktem je, že to nikdo z Vás neměl v ruce natož, aby to vystřelil z pistole
  Faktem je, že to nikdo z Vás neměl v ruce natož, aby to vystřelil z pistole  .
 . . Střel je více druhů, ale na té, o  které se bavíme, žádný tombak není, to vím na sto procent
 . Střel je více druhů, ale na té, o  které se bavíme, žádný tombak není, to vím na sto procent  Faktem je, že to nikdo z Vás neměl v ruce natož, aby to vystřelil z pistole
  Faktem je, že to nikdo z Vás neměl v ruce natož, aby to vystřelil z pistole  .
 . .  Víš já ho již nepotřebuji shánět vystřílel jsem jich dost a bez toho tombaku
 .  Víš já ho již nepotřebuji shánět vystřílel jsem jich dost a bez toho tombaku   . Já už bych to neřešil, spíš, bych se věnoval tomu zastřelení té medvědice. Je zajímavé, že vystřelil 12 krát a údajně trefil jenom jednou, což stačilo, ale co mě zaujalo, že nikde nebylo řečeno, že to je 9mm luger nebo aspoň já jsem to nikde nezaznamenal. Ale bylo řečeno, že vystřílel celý zásobník tzn. 12 nábojů, což tedy klidně mohl být ten makarov, protože ten je taky 9mm a má právě zásobník na 12 nábojů. Ale je to jenom moje fabulace. Ale i ten 9mm makarov má skvělou penetraci v mase i v civilní verzi. Ale beztak mi vrtá hlavou, že trefil údajně jenom jednou, když měla k němu přijít na jeden metr.
 . Já už bych to neřešil, spíš, bych se věnoval tomu zastřelení té medvědice. Je zajímavé, že vystřelil 12 krát a údajně trefil jenom jednou, což stačilo, ale co mě zaujalo, že nikde nebylo řečeno, že to je 9mm luger nebo aspoň já jsem to nikde nezaznamenal. Ale bylo řečeno, že vystřílel celý zásobník tzn. 12 nábojů, což tedy klidně mohl být ten makarov, protože ten je taky 9mm a má právě zásobník na 12 nábojů. Ale je to jenom moje fabulace. Ale i ten 9mm makarov má skvělou penetraci v mase i v civilní verzi. Ale beztak mi vrtá hlavou, že trefil údajně jenom jednou, když měla k němu přijít na jeden metr. 

Příspěvek od Michal_123 »
Příspěvek od Michal_123 »
Jo tak máš pravdu, plášť ta střela nemá.
Tak to přesuň do tématu Hitparáda nesmyslůRG píše: ↑úte 25.7.2023, 12:14 ... A když se objeví téma o které je zájem a žije, tak to chceš zamknout? To že je tady nadšenec nováček Budoka, který zřejmě párkrát vystřelil na střelnici ze své první zbraně ráže 45 ACP a vsude jinde sbírá pouze teorii přece není důvod k zamykání tématu, kruci fix, neblbni chlape

, a mají fakt sílu, perfektní penetrace, osobně vyzkoušeno na různých materiálech.
, a mají fakt sílu, perfektní penetrace, osobně vyzkoušeno na různých materiálech.Příspěvek od Michal_123 »
Ještě si naštuduj, co je to polygonální vývrt.
Příspěvek od schmetterling »
Na jednej strane tvrdíš, že nechceš nikoho napádať, chceš diskutovať a kľudne sa budeš učiť. A na druhej strane tento Tvoj citovaný príspevok je plný arogancie a prehnaného sebavedomia. Takto tu odbornú diskusiu skôr zabiješ , chcelo by to trošku pokory.
Nejsem puškař ani strojař, ale nějak si neumím představit, že by celá střela byla z oceli ...