Miso díky hned jsem si je včera koupil

na jednom fóru jsem narazil že prý Barnes chtěl výrobu téhle střely ukončit ale psali prý meil do fabriky a že možná výrobu zachovají tak musím doufat.
Citron - přesně ty lehké TTSX jsou prostě v mé ráži 25-06 rem. topka za mně
Josef Kuřitka - díky moc, já jsem teď nehledal přes lupu a už sem ani tolik nechodím jen občas nakouknu a tak to teď napravím a vylupuju si to
Michale a Pepo díky moc za ty příspěvky je to velmi zajímavé. Dali jste si s tím práci a čas. Možná tomu dám šanci a zkusím i těžší střelu což bych zvolil ty Huntingy by mně asi zajímali víc protože ty střepiny mohou pomoci, když zmizí ta vyšší rychlost.
Jinak co se rychlosti týče s tím naprosto souhlasím, proto jsem šel do téhle lehké střely, protože ten stop efekt je díky té rychlosti super jen u srnčí musím to brát natvrdo přes plec(lopatky) jinak to nefunguje, popisoval jsem tu jinde co se mi stalo a přitom lišky i kuny které jsou ještě drobnější a ty jsou na fleku. Na USA fórech tuhle 80grs střelu hrozně všichni 25-tkaři bez ohledu na ráži chválí, že právě díky té rychlosti funguje skvěle. A že čím rychlejší tím přesnější a lepší že na lov do 400 yardů není lepší střela. Jen bohužel v Evropě ta 257 není tak rozšířená tady se jede 6,5 a tam je výběr lepší a ve 30ce je úplně super.