Členské příspěvky a pojištění ČMMJ a Halali pojištovna.
halali
Pojižtění u HALALI je na základě skupinové pojistné smlouvy a tam v článku VIII, odstavce 2 pí?ou, že pojižtění končí uplynutím roku v něm? bylo zaplaceno a v případě ukončení členství v ČMMJ v průběhu roku končí pojižtění tímto dnem. takže kdo nezaplatí letos v prosinci na příští rok, tomu pojižtění automaticky končí 31,12,2007. Já u ČMMJ už rok nejsem a pojižtění mám u České pojižtovny za 400,- Kč. Přeji hezký den.
koukaj v pohodě dneska je dost lidí už pojižtěná jinde, jsme u čpp a štve mě že mi ale jako potvrzení dali velkou A4 , musel jsem to okopírovat a nosim v dokladech složenej papír jak kráva, mohli by k tomu dát nejakej malej skladnej doklad s číslem smlouvy a učelem pojižtění, a k ty halali- myslim si že ty smlouvy sou uzavírány od kdy do kdy (většinou na rok,do 31.12) a jestli?e nezaplatím- neuzavřu tím smlouvu na další období, a ty jejich podmínky pojistení mluví taky jasně, i když u halali nikdo nikdy neví.
.22, .243., 7x57, 8x57IS, 9mm, 16/70, 12/76
HALALI
Je fakt, že od pojižtovny mohl být nějaký přijatelný průkaz, ale zatím je to bohužel doklad A 4. Ta velikost papíru právě na společných akcích, když se kontroluje pojižtění někoho zaujme,ale zatím nikdo neměl žádné připomínky.Nás je ve spolku 13 a toto jiné pojižtění máme dva.
-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
pojižtění
Potvrzuju to co napsal Milan04 pojižtění u Halali je uzavřené na dobu určitou a to od 1.1.do 31.12 včetně. takže pokud se nezaplatí znova nic se neděje a pojistka tímto končí. Já jí dnes uzavřel za 350Kč u České podnikatelské a dokonce mi dali i takový ten malý papír o zaplacení s číslem pojistky tak nemusím nosit celou A4.... Jen mě mrzí že vlastně přestanu být členem i ČMMJ protože ono to od sebe s pojistkou nejde oddělit.Hold se asi nebudu moct zúčastňovat střeleckých akcí které jsou pod jejím patronátem,ale to snad přežiju.
CZ550FS-7x64 DOCTERclassic 8x56RD
klouda: to je zajímavé....velká lejstra jsem dostal samozřejmě také, ale na moji poznámku, že potřebuji "nějakou kartičku" paní za přepá?kou řekla, že to je přeci jasné a vypsala mi uvedenou kartičku. Je tam název "Doklad o zákonném pojižtění odpovědnosti z výkonu práva myslivosti (PO VPM)", moje nacionále, platnost od ...17.10.07 do....neurčito, razítko, podpis a z druhé strany obrázek myslivce a "pojistný program HUBERT". Zkuste si o to požádat....snad by to měli mít všude.....
-
- Častý návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
re
Já jsem taky u čpp a mám taky malej pěknej průkaz a ještě se mi líbí že my pojistili i psa za pár korun na dost velký částky
-
- Častý návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
re
Já mám taky malej doklad a ani sem ho nemusel somrovat a bezva je že mi pojistili i psa za pár korun na dost velký částky
Tak nám na Zasedání Sboru zástupců OMS ČMMJ dne 14.6.2008 odsouhlasily zvýšení členského příspěvku který se od 1.1.2010 zvyšuje na 800 Kč, s tím , že největší procentní navýšení připadá z části členského příspěvku na chod ústředí v Praze (ze současných 90 Kč na 150 Kč ? t.j. při 90 tis. členech bude roční příjem ústředí z příspěvků členů 13,5 mil. Kč
P.S. dotaz pro moderátory mám celý článek mohu ho sem hodit je to na třech A4
P.S. dotaz pro moderátory mám celý článek mohu ho sem hodit je to na třech A4

tak jsem to zkusil takhle doufám že to půjde
http://fotoalba.centrum.cz/~$9329433~b8 ... 26page%3D1
http://fotoalba.centrum.cz/~$9329433~b8 ... 26page%3D1