100 ks 2630,- DKK (ca. 8500,-) + poštovné.
Přebíjení střeliva do krátkých a dlouhých kulových zbraní
- Munsterland
- Nový návštěvník
Re: Přebíjení střeliva do krátkých a dlouhých kulových zbraní
To je riadne prestrelená cena.
(obvyklá je polovičná, ale zrejme predajca vužíva situáciu, že Lapua vyrobí ďalšiu várku až niekedy v polovici roku 2026, tak sa snaží z toho vyžmýkať aj posledný cent...)
Fungl nové RWS stoja menej než polovicu a kvalitatívne sú na úrovni Lapua, ak nie vyššie.
https://www.egun.de/market/item.php?id=20210589
Fungl nové RWS stoja menej než polovicu a kvalitatívne sú na úrovni Lapua, ak nie vyššie.
458 SOCOM, 9,3x62mm, .338 Remington Ultra Magnum, .300 Winchester Magnum, 7mm-08 Remington, .260 Remington, 6,5x47mm Lapua, .257 Weatherby Magnum, 6mm Norma BR, .44 Magnum, 9mm Luger, 16/70, .22 LR
Every Shot Counts
Every Shot Counts
- Munsterland
- Nový návštěvník
..tak ono je spis Dánsko obecně drahé. chtěl jsem prostě Lapua nebo SHM co nejdříve. Tak nic jiného nezbylo a koupil jsem stejně posledních 100ks z toho e-shopu co měli skladem, tak jsem nechtěl otálet aby taky nezmizeli a to jsem před tím vyzkoušel je najít v Německu, ale bezvýsledně. Ještě jsem je našel v Anglii, ale tam byli ještě dražší.lovec píše: ↑pát 16.1.2026, 12:06 To je riadne prestrelená cena.(obvyklá je polovičná, ale zrejme predajca vužíva situáciu, že Lapua vyrobí ďalšiu várku až niekedy v polovici roku 2026, tak sa snaží z toho vyžmýkať aj posledný cent...)
https://www.egun.de/market/item.php?id=20210589
Nábojnice 8x57 js Lapua vidím v česku skladem za 33,60 kč/ks 
- Munsterland
- Nový návštěvník
tak to mě prosím posli v SZ kde?, protože buď jsem něco přehlédl, nebo to mají jako že jsou skladem, ale ve skutečnosti je nemají, protože to neaktualizovali. Zrovna v uterý jsem jel pro prach 30km, skladem jim svítil na eshopu, ale jak jsem ho chtěl na krámu, tak se ani nekoukl a řekl že ho nemají. Tak jsem nelibě zmínil, že jim svítí skladem a dostal odpoveď, ze to prostě jen neupravili na eshopu...úplně zbytečná cesta. Lépe volat předem.
........už jsem to našel, asi díky tomu že jsem vyhledaval i s cenou. Předtím mi to tento eshop nenašlo. Tak budu mít holt Dánské, aspoň si jich budu víc "vážit":-)