100 ks 2630,- DKK (ca. 8500,-) + poštovné.
Přebíjení střeliva do krátkých a dlouhých kulových zbraní
- Munsterland
- Nový návštěvník
Re: Přebíjení střeliva do krátkých a dlouhých kulových zbraní
To je riadne prestrelená cena.
(obvyklá je polovičná, ale zrejme predajca vužíva situáciu, že Lapua vyrobí ďalšiu várku až niekedy v polovici roku 2026, tak sa snaží z toho vyžmýkať aj posledný cent...)
Fungl nové RWS stoja menej než polovicu a kvalitatívne sú na úrovni Lapua, ak nie vyššie.
https://www.egun.de/market/item.php?id=20210589
Fungl nové RWS stoja menej než polovicu a kvalitatívne sú na úrovni Lapua, ak nie vyššie.
458 SOCOM, 9,3x62mm, .338 Remington Ultra Magnum, .300 Winchester Magnum, .260 Remington, 6,5x47mm Lapua, .257 Weatherby Magnum, 6mm Norma BR, .44 Magnum, 9mm Luger, 16/70, .22 LR
Every Shot Counts
Every Shot Counts
- Munsterland
- Nový návštěvník
..tak ono je spis Dánsko obecně drahé. chtěl jsem prostě Lapua nebo SHM co nejdříve. Tak nic jiného nezbylo a koupil jsem stejně posledních 100ks z toho e-shopu co měli skladem, tak jsem nechtěl otálet aby taky nezmizeli a to jsem před tím vyzkoušel je najít v Německu, ale bezvýsledně. Ještě jsem je našel v Anglii, ale tam byli ještě dražší.lovec píše: ↑pát 16.1.2026, 12:06 To je riadne prestrelená cena.(obvyklá je polovičná, ale zrejme predajca vužíva situáciu, že Lapua vyrobí ďalšiu várku až niekedy v polovici roku 2026, tak sa snaží z toho vyžmýkať aj posledný cent...)
https://www.egun.de/market/item.php?id=20210589
Nábojnice 8x57 js Lapua vidím v česku skladem za 33,60 kč/ks 
- Munsterland
- Nový návštěvník
tak to mě prosím posli v SZ kde?, protože buď jsem něco přehlédl, nebo to mají jako že jsou skladem, ale ve skutečnosti je nemají, protože to neaktualizovali. Zrovna v uterý jsem jel pro prach 30km, skladem jim svítil na eshopu, ale jak jsem ho chtěl na krámu, tak se ani nekoukl a řekl že ho nemají. Tak jsem nelibě zmínil, že jim svítí skladem a dostal odpoveď, ze to prostě jen neupravili na eshopu...úplně zbytečná cesta. Lépe volat předem.
........už jsem to našel, asi díky tomu že jsem vyhledaval i s cenou. Předtím mi to tento eshop nenašlo. Tak budu mít holt Dánské, aspoň si jich budu víc "vážit":-)
neskúšali ste niekto doma postaviť https://www.youtube.com/watch?v=1BODqGHfVtk Open Trickler? Elektronika vyjde cca na 50Eur a zvyšok je možné vytlačiť na 3D tlačiarni. Je to vlastne to čo AutoTrickler, ibaže na vyrobenie doma za podstatne lepšiu cenu.
9,3x62; 308 win; 6,5 creedmoor; 12/70, 22lr; 357 mag.; 9mm Luger