Jelen prvni hlava - sesterak
- 
				Alda
- Zkušený diskutér
Jelen prvni hlava - sesterak
myslim, ze k tomuto neni co dodat... (podud se tedy nejedna o odstel v nejake "oburce")

Ceska myslivost bude takova, jakou si ji my, cesti myslivci a lovci, udelame
						 Aldo prosím Tě,z jakého je to zdroje? Viděl jsem už ledasco,ale takovou první hlavu....... .V revíru jsem už potkal vidláka na první hlavě,ale to je něco.I kdyby to byla obůrka,tak takového jelena každý nechá do chovu.Pokud je to od nás z ČR,tak se není čemu divit (ten dovětek-neznámým lidolovcem).Podle §36 je vše v pořádku.To je to nejsmutnější. Osobně bych toho slavného lovce vykastroval,aby se nemohl dál množit
  Aldo prosím Tě,z jakého je to zdroje? Viděl jsem už ledasco,ale takovou první hlavu....... .V revíru jsem už potkal vidláka na první hlavě,ale to je něco.I kdyby to byla obůrka,tak takového jelena každý nechá do chovu.Pokud je to od nás z ČR,tak se není čemu divit (ten dovětek-neznámým lidolovcem).Podle §36 je vše v pořádku.To je to nejsmutnější. Osobně bych toho slavného lovce vykastroval,aby se nemohl dál množit  
- 
				Alda
- Zkušený diskutér
nevim, odkud to pochazi... prislo mi to dneska mailem od znameho. je to opravdu neuveritelny, kdyby mi to nekdo vypravel, tak neverim. i kdyz samozrejme s fotkama se da udelat cokoliv, ale vypada to hodne verohodne - nema ruze, stihla protahla hlava  

Ceska myslivost bude takova, jakou si ji my, cesti myslivci a lovci, udelame
						Aldo,jak jsi napsal,že s fotkama se dá udělat cokoliv.Tak až teprve mě to trklo.Podle mne je to upravené v nějaké grafickém editoru-photoshop či jiném.totiž pravá lodyha je zrcadlově převrácená.Jinak tak jak na to čumím,tak je to bezesporu jelen na první hlavě.Ale teď už věřím tomu,že si někdo udělal srandu z jelenářů.Jinak pokud ti do?la fotka,a nebyla stažena z netu,tak ve "vlastnostech" zjistí? veškeré info o focení a úpravě. Datum,čas,expozice,přístroj....... .Myslím že to je volovina.  

Kdyz se zakoukate poradne tak prave v mistech prechodu z pucnic na ruze je to nejaky divny  Vypada to spise ze nekdo mel jeden shoz sesteraka a pak to dofixloval na takovoudle fotomontaz!!
  Vypada to spise ze nekdo mel jeden shoz sesteraka a pak to dofixloval na takovoudle fotomontaz!! 

Vypada to spise ze nekdo mel jeden shoz sesteraka a pak to dofixloval na takovoudle fotomontaz!!
					Naposledy upravil(a) Marek dne pon 08.9.2008, 21:06, celkem upraveno 1 x.

CZ 550 Lux -.270 Win - Meopta 2100 3-12x50
						- 
				Hirc
- Pravidelný diskutér
Re: Jelen prvni hlava - sesterak
jsi si jistý, že je to opravdu "čistá" sika? Ty parohy mi přijdou jako by to byl nějaký kříženec. 
Siku v honitbě máme a nikdy neviděl, že by jelen nasadil takovýmto způsobem, o tom že to má být první hlava ani nemluvě.

Siku v honitbě máme a nikdy neviděl, že by jelen nasadil takovýmto způsobem, o tom že to má být první hlava ani nemluvě.
- 
				dalas
- Administrátor
Řek bych, že se jedná o fotomontáž s Použitím fotografií jednoho shozu z levé a z pravě strany. Na pravé lodyze směřuje první výsada dozadu. Tvar paro?í je silně podobný a li?í se jen úhlem. Toliko můj názor.

Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR