Jelen prvni hlava - sesterak
-
- Zkušený diskutér
Jelen prvni hlava - sesterak
myslim, ze k tomuto neni co dodat... (podud se tedy nejedna o odstel v nejake "oburce")

Ceska myslivost bude takova, jakou si ji my, cesti myslivci a lovci, udelame

-
- Zkušený diskutér
nevim, odkud to pochazi... prislo mi to dneska mailem od znameho. je to opravdu neuveritelny, kdyby mi to nekdo vypravel, tak neverim. i kdyz samozrejme s fotkama se da udelat cokoliv, ale vypada to hodne verohodne - nema ruze, stihla protahla hlava 

Ceska myslivost bude takova, jakou si ji my, cesti myslivci a lovci, udelame
Aldo,jak jsi napsal,že s fotkama se dá udělat cokoliv.Tak až teprve mě to trklo.Podle mne je to upravené v nějaké grafickém editoru-photoshop či jiném.totiž pravá lodyha je zrcadlově převrácená.Jinak tak jak na to čumím,tak je to bezesporu jelen na první hlavě.Ale teď už věřím tomu,že si někdo udělal srandu z jelenářů.Jinak pokud ti do?la fotka,a nebyla stažena z netu,tak ve "vlastnostech" zjistí? veškeré info o focení a úpravě. Datum,čas,expozice,přístroj....... .Myslím že to je volovina. 

Kdyz se zakoukate poradne tak prave v mistech prechodu z pucnic na ruze je to nejaky divny
Vypada to spise ze nekdo mel jeden shoz sesteraka a pak to dofixloval na takovoudle fotomontaz!! 

Naposledy upravil(a) Marek dne pon 08.9.2008, 21:06, celkem upraveno 1 x.
CZ 550 Lux -.270 Win - Meopta 2100 3-12x50
-
- Pravidelný diskutér
Re: Jelen prvni hlava - sesterak
jsi si jistý, že je to opravdu "čistá" sika? Ty parohy mi přijdou jako by to byl nějaký kříženec.
Siku v honitbě máme a nikdy neviděl, že by jelen nasadil takovýmto způsobem, o tom že to má být první hlava ani nemluvě.
Siku v honitbě máme a nikdy neviděl, že by jelen nasadil takovýmto způsobem, o tom že to má být první hlava ani nemluvě.
-
- Administrátor
Řek bych, že se jedná o fotomontáž s Použitím fotografií jednoho shozu z levé a z pravě strany. Na pravé lodyze směřuje první výsada dozadu. Tvar paro?í je silně podobný a li?í se jen úhlem. Toliko můj názor.
Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR