http://www.rehak-lov.com./ - novinky v nabídce- tak tady je hodně hezká ta celopažba...kdyžtak mi přidejte link na další obrázky dííky
Mauser 98 celopažba
Mauser 98 celopažba
chci se vás odbroníků zeptat jestli se dělá v celopažbě Mauser 98 ráže 6,5x55SE..
http://www.rehak-lov.com./ - novinky v nabídce- tak tady je hodně hezká ta celopažba...kdyžtak mi přidejte link na další obrázky dííky
-
argonaut2006
- Pravidelný diskutér
-
argonaut2006
- Pravidelný diskutér
Tak vadit mně to nebude,ale já ji měl jen v ruce :)tak závěr mauser klasika hlavně jsou nový celkově to vypadá opravdu pěkně zpracovaný,ale jde o věci který nejsou na první pohled vidět usazení hlavně vůle závěru atd.myslím že kdyby jsi tam brnknul tak by nebyl problém se s p.Řehákem domluvit myslím že by ti vše vysvětlil a určitě by si šlo před koupí i vystřelit
No pro mě je česká třebová trošku z ruky..Bydlm úplně na druhé straně...ještě kus za Plzní směrem k hranicím s Německem...Ale jen by mě to zajímalo no...ještě mam chvilku čas než si pořídim zbraň..Pro jednu už jsem celkem rozhodnutý..Ale vždy se mi líbili celopažby a proto bych chtěl nějakou s menší ráží...I když u toho Rosllera by ?la vyměnit 
-
argonaut2006
- Pravidelný diskutér
Rosllera má ve všech rážích skladem celopažbu Rosllera jsem tam videl taky ale nevim jestli bude mít i tu skladem,ale určitě by ?la objednat.V Plzni sednež na vlak a za 3 hodiny jsi v Třebové prodejnu má cca 300 metrů od nádra?í flintu kupuje? teda aspoň ja skoro na celý život já bych ten čas obětoval a vše si pěkně prohlídl než bych něco koupil 
- Geronimo
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Proč ne. Rád pomu?u pokud je to v mych silach. Na egunu jsem nalogovany a už jsem tam koupil i par zbrani. Jinak mam v Nemecku velmi dobreho kamarada,ktery ma obchod ze vším všudy ,co se myslivosti a rybařstvi tyká. Teď mi ale už asi pul roku leží ve skříni kozlice Super Brno, kterou jsem kupoval pro jednoho kamarada na Slovensko,ale zatim nebyl schopny si vyřídit nákupní povolení.polda píše:zkusil bych se podívat na komisní zbraně v Německu,Možná by ti mohl helfnout Geronimo
Blaser R93 Professional 9,3*62 - Zeiss 3-12*56 Diavari VM T*
"Budeme navždy znamí, podle stop které zanecháme" Sitting Bull - sioux
"Budeme navždy znamí, podle stop které zanecháme" Sitting Bull - sioux
-
nimrod nimrod
- Zkušený diskutér
ZG se v lovecké celopažbě nedělalo, pokud je ZG celopažba, je to dodělávka. Viděl jsem ZG v8x57JS v celopažbě s hlavní délky 60cm ale vzhledově dost podobné vojenské.polda píše:ten mauser bude kvalitou jako Brno 98 i podle ceny je to srovnatelné,jestli se ti líbí celopažba zkus sehnat staré dobré ZG.
ZG47- 458 Win.
M.Sch. M1910- 9,5x57
ČZ 584- 7x57R/12-70
M.Sch. M1910- 9,5x57
ČZ 584- 7x57R/12-70