http://www.rehak-lov.com./ - novinky v nabídce- tak tady je hodně hezká ta celopažba...kdyžtak mi přidejte link na další obrázky dííky

Příspěvek od argonaut2006 »

Proč ne. Rád pomu?u pokud je to v mych silach. Na egunu jsem nalogovany a už jsem tam koupil i par zbrani. Jinak mam v Nemecku velmi dobreho kamarada,ktery ma obchod ze vším všudy ,co se myslivosti a rybařstvi tyká. Teď mi ale už asi pul roku leží ve skříni kozlice Super Brno, kterou jsem kupoval pro jednoho kamarada na Slovensko,ale zatim nebyl schopny si vyřídit nákupní povolení.polda píše:zkusil bych se podívat na komisní zbraně v Německu,Možná by ti mohl helfnout Geronimo
 takže jak jsem psal,rád pomu?u,ale nerad bych na tom prodělal. Jak se to říká ? Za dobrotu ,na žebrotu ???
 takže jak jsem psal,rád pomu?u,ale nerad bych na tom prodělal. Jak se to říká ? Za dobrotu ,na žebrotu ???   

Příspěvek od nimrod nimrod »
ZG se v lovecké celopažbě nedělalo, pokud je ZG celopažba, je to dodělávka. Viděl jsem ZG v8x57JS v celopažbě s hlavní délky 60cm ale vzhledově dost podobné vojenské.polda píše:ten mauser bude kvalitou jako Brno 98 i podle ceny je to srovnatelné,jestli se ti líbí celopažba zkus sehnat staré dobré ZG.