Palas hejtman Severomoravskeho kraje

Cokoliv se událo ve spojitosti s lovectvím a myslivostí.
Krysarik
Nový návštěvník

Re: Jaroslav Palas - kariéra a zázračné očištění

Příspěvek od Krysarik »

RMareta píše:
Krysarik píše:Po svém nedobrovolném odchodu z vrcholné politiky se nimrod Palas, ještě s mokrým loveckým lístkem, na který zkoušky udělal údajně jen formálně, stal ?éfem Českomoravské myslivecké jednoty, kterým je dodnes.

:shock: :shock: :shock: čumím , ovšem zdalipak je to pravda :?: :idea: :shock:

100%
J.Laser
Pravidelný diskutér

Příspěvek od J.Laser »

To you Krysarik

Jestli je to všechno pravda a ty na to máš důkazy. Tak bys měl podat oznámení o podezření ze spáchání trestného činu.
A jestli důkazy nemá?,tak je to jenom plácání prknem o rybník ala-bulvár.
sorry
Nežli pošleš střelu v dál,napřed mysli potom pal.
machal
Pravidelný diskutér

Příspěvek od machal »

když u toho nesedí?, tak důkazy nesežene?. Jinak bys udal sám sebe a to udělá jenom blázen.
Jistě všichni víte, co se říkalo jakým způsobem studoval práva t.č. ministr vnitra Ruml. Mluvilo se o tom veřejně v televizi a nic se nestalo. Co je proti tomu lov. lístek zaneprázdněného pana Palase?
Myslím, že toto lidé dělají ze zaneprázdněnosti, ne proto že by na to vědomostně nestačili. :wink:
Browning BAR Long trac 30-06,Docter 8x56RD, Browning FN 12/12, Deutscher Wachtelhund
slavektis
Nový návštěvník

To Laser

Příspěvek od slavektis »

To se mi velice líbí,ale už je to kli?é:"se?eň si důkazy".každý ví že nejsou k sehnání,protože jsou setsakramensky zafírované,ale je důležitý- uka? důkazy.Kde ten člověk projde po něm zkáza a jaké důkazy chceš dál?
RMareta
Častý návštěvník

Příspěvek od RMareta »

Zdravím všechny, :? ten příspěvek od Krysarika je nějaký asi článek z tisku,tak to tak berte,on to nenapsal,jen citoval. :wink:
Geronimo
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Myslivost.cz

Příspěvek od Geronimo »

Tak na webu Myslivosti uz prispevky tykajici se zivotopisu jednoho z rozkradacu Ceskeho bohatstvi uspesne zmizely. Kasina se opet ukazal v tom spravnem svetle, s taktikami jemu hodne blizkymi. Neni se co divit,jako Palasova "vlezdoprdelka" to prece musi. :roll:
Blaser R93 Professional 9,3*62 - Zeiss 3-12*56 Diavari VM T*

"Budeme navždy znamí, podle stop které zanecháme" Sitting Bull - sioux
Leon
Moderátor

Příspěvek od Leon »

u? se vys. na politiku a zajdi k očnímu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Geronimo
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geronimo »

Leon píše:u? se vys. na politiku a zajdi k očnímu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nevim o cem tu tocis??? Proc bych mel chodit k ocnimu ??

Geronimo
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geronimo »

Netusim jak dlouho se musel tento proslov ucit na zpamet,ale ani to pomalu neumel zopakovat. A tomu se rika politik.
:evil:

http://stream.nlogy.com/stream_sessions/41

precechtel
Zkušený diskutér

Příspěvek od precechtel »

v myslivosti mne politika nezajímá. Jak za předchozího i současného re?imu mám kamarády myslivce s názory pravicovými i levicovými, věřící i nevěřící, inteligenty i pros?áčky atd., pro mne je důležité, jaký je myslivec a zdali je to slušný člověk. Politiky se nehodlám zabývat vůbec, dle mého názoru by mezi nimi chovný kus musel člověk důkladně a marně pohledat, všechno průběrné ... S pozdravem F.
politice a politikům zmar
Geronimo
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geronimo »

precechtel píše:v myslivosti mne politika nezajímá. Jak za předchozího i současného re?imu mám kamarády myslivce s názory pravicovými i levicovými, věřící i nevěřící, inteligenty i pros?áčky atd., pro mne je důležité, jaký je myslivec a zdali je to slušný člověk. Politiky se nehodlám zabývat vůbec, dle mého názoru by mezi nimi chovný kus musel člověk důkladně a marně pohledat, všechno průběrné ... S pozdravem F.
To je dobre ze te politika nezajima,alespon se bude mnoho z Vas, takovych jako jses ty, jen stourat v nose a koukat do knizek, jak vubec zver vypada. To bude potom place a nadavani,ale to uz bude pozde. :!: :!: :!:

precechtel
Zkušený diskutér

Příspěvek od precechtel »

To - Ger., na Tvé sdělení o ??ourání v nose nehodlám nijak reagovat, na tuto nitku chodit nebudu..... F.
politice a politikům zmar
Alda
Zkušený diskutér

Příspěvek od Alda »

Pro geronima: nezlob se na mne, ale jses tu skutecne kratce a zatim si se nijak nepredstavil, co jsi pro ceskou myslivost udelal ty osobne - na rozdil od jinych, jakymi je napriklad frantisek, kterych si za jejich pristup k myslivosti a zivotu obecne ja osobne velmi vazim (a pokud jde o frantiska, tak si i myslim, ze podobny nazor maji i ostatni dlouholeti ucastnici tohoto fora). myslim, ze by jsi mel nejprve dvakrate myslet a pak teprve neco napsat, tak jak by se mel i spravny myslivec chovat...
Ceska myslivost bude takova, jakou si ji my, cesti myslivci a lovci, udelame
Geronimo
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geronimo »

Alda píše:Pro geronima: nezlob se na mne, ale jses tu skutecne kratce a zatim si se nijak nepredstavil, co jsi pro ceskou myslivost udelal ty osobne - na rozdil od jinych, jakymi je napriklad frantisek, kterych si za jejich pristup k myslivosti a zivotu obecne ja osobne velmi vazim (a pokud jde o frantiska, tak si i myslim, ze podobny nazor maji i ostatni dlouholeti ucastnici tohoto fora). myslim, ze by jsi mel nejprve dvakrate myslet a pak teprve neco napsat, tak jak by se mel i spravny myslivec chovat...
Vis Aldo,je uplne jedno co Frantisek pro ceskou myslivost udelal a co neudelal. Jestli se k politicke moci dostane strana,nebo clovek, ktery podstatne ovlivni zmenu mysliveckeho zakona,tak se te vubec nikdo nebude ptat co jsi pro myslivost udelal a jaky jsi byl myslivec. Proste pujdes a opravdu ti nezbyde nic jineho nez se stourat v nose a nadavat na ty k....
Takze kazdy by si mel uvedomit,ze politika je s myslivosti hodne,ale hodne spojena. Tedy take nez neco napises, by jsi mel nejdrive myslet a pak teprve neco napsat. A co ja jsem pro ceskou myslivost udelal? Mozna nic,mozna hodne. V kazdem pripade se snazim,aby jsem takovym jako jses ty a Frantisek, otevrel oci a ukazal jim problemy, ktere muzou mnohe potkat,jestlize se politicky v CR neco zmeni a nebo nezmeni. Ale pomalu je mi jasne, ze jaky predseda,takovi i clenove.
:wink:

Slezák Marek
Nový návštěvník

Politika

Příspěvek od Slezák Marek »

Myslím, že je nutné si uvědomit,že myslivecká lobby v našem Parlamentu je velká a hlavně jde napříč celým politickým spektrem, snad vyjma zelených. Změna a prosazení čehokoliv mimo přímý zájem mysliveckého lobbinku je velmi problematická a zdá se mi,že téměř neMožná. Pokud by někdo z vás čekal nějaký převratný zákon či novelu zákona, tak se asi velmi dlouho načeká a myslím, že bude rád, když se vůbec dočká. Osobně si myslím, že pokud přijdou nějaké převratné změny tak jedině z Evropského parlamentu a tam zase sedí moc málo lidí, které by tento problém pálil. Pánové, nenechme se vtáhnout do politikaření a pojďme raději dělat myslivost, to nám jde myslím lépe. Děkuji
Odpovědět