Alda píše:Pro geronima: nezlob se na mne, ale jses tu skutecne kratce a zatim si se nijak nepredstavil, co jsi pro ceskou myslivost udelal ty osobne - na rozdil od jinych, jakymi je napriklad frantisek, kterych si za jejich pristup k myslivosti a zivotu obecne ja osobne velmi vazim (a pokud jde o frantiska, tak si i myslim, ze podobny nazor maji i ostatni dlouholeti ucastnici tohoto fora). myslim, ze by jsi mel nejprve dvakrate myslet a pak teprve neco napsat, tak jak by se mel i spravny myslivec chovat...
Vis Aldo,je uplne jedno co Frantisek pro ceskou myslivost udelal a co neudelal. Jestli se k politicke moci dostane strana,nebo clovek, ktery podstatne ovlivni zmenu mysliveckeho zakona,tak se te vubec nikdo nebude ptat co jsi pro myslivost udelal a jaky jsi byl myslivec. Proste pujdes a opravdu ti nezbyde nic jineho nez se stourat v nose a nadavat na ty k....
Takze kazdy by si mel uvedomit,ze politika je s myslivosti hodne,ale hodne spojena. Tedy take nez neco napises, by jsi mel nejdrive myslet a pak teprve neco napsat. A co ja jsem pro ceskou myslivost udelal? Mozna nic,mozna hodne. V kazdem pripade se snazim,aby jsem takovym jako jses ty a Frantisek, otevrel oci a ukazal jim problemy, ktere muzou mnohe potkat,jestlize se politicky v CR neco zmeni a nebo nezmeni. Ale pomalu je mi jasne, ze jaky predseda,takovi i clenove.