mě ted začla dělat přesně to samý, nevíš (nemůže? zjistit) čim to bylo ? puškař vyměnil úderník, ale dělá to furt. Jen lehce na?ukne zápalku. Ta moje je koupená v r. 2006 v Č.Budějovicích a až doted bez závad. Beru jí na lov i na střelnici , cca 1000 ran ročně.kocourvbotach píše:Mají ji tři moji známý a dvěma z nich to někdy nevystřelí první ránu ze spodního laufu.....jeden už se to pokoušel reklamovat a prodejce mu ůdajně řekl,že je flinta v pořádku.všechny koupeny v Jihlavě u Okouna.
Příspěvek od kocourvbotach »
Zkus nakombinovat různé značky střeliva, když nepomůže...tohle bych postavil k rajčatům.... 18cm úhlopříčný "soustřel" na nějakých 22-24 metrů je úplně na ho.vno to nemůže majitel 2. ranou trefit v běhu praseti komoru a ještě u toho přemýšlet, z které strany prase běží a na kterou stranu to vlastně má přetahovat prostě děs...Josef L píše:Měl jsem možnost vyzkoušet tuo zbran,ale vertikální soustřel byl podle mě ne zrovna dobrý.Horní hlaven celkem dobrá ,ale spodní šla o18 cm dolů a8 cm doleva.Zkoušeno slugem na 30 kroků . Jinak pěkná a v celku pasovná zbran.