mě ted začla dělat přesně to samý, nevíš (nemůže? zjistit) čim to bylo ? puškař vyměnil úderník, ale dělá to furt. Jen lehce na?ukne zápalku. Ta moje je koupená v r. 2006 v Č.Budějovicích a až doted bez závad. Beru jí na lov i na střelnici , cca 1000 ran ročně.kocourvbotach píše:Mají ji tři moji známý a dvěma z nich to někdy nevystřelí první ránu ze spodního laufu.....jeden už se to pokoušel reklamovat a prodejce mu ůdajně řekl,že je flinta v pořádku.všechny koupeny v Jihlavě u Okouna.
Příspěvek od kocourvbotach »

ale jako řešení se mi to nezdá.
 ale jako řešení se mi to nezdá. 
 a hlavně přepínam poměrně často, krom toho ma za sebou dvě hodiny střílení na kole kde jsme se o ní střídali tři střelci a po skončení by jste o ni zápálili cigáro
  a hlavně přepínam poměrně často, krom toho ma za sebou dvě hodiny střílení na kole kde jsme se o ní střídali tři střelci a po skončení by jste o ni zápálili cigáro   ne vážně, docela se zapotila holka. Víc zkušenností zatim nemám. Spíš se chci zeptat jetsli někdo s přítomných používá pro jednotnou střelu choke Paradox...jaké používáte střelivo, lze třeba použít celoolověnou střelu? případně další poznatky.... podle mě se musí choke opakovanými výstřely dotádnout ,jak jde potom povolit?
  ne vážně, docela se zapotila holka. Víc zkušenností zatim nemám. Spíš se chci zeptat jetsli někdo s přítomných používá pro jednotnou střelu choke Paradox...jaké používáte střelivo, lze třeba použít celoolověnou střelu? případně další poznatky.... podle mě se musí choke opakovanými výstřely dotádnout ,jak jde potom povolit? 

V neděli jsem to vytáhl na střelnici a zatím jsem dosti spokojen, střílí se mi z ní mnohem lépe než z mé CZ-USA a i uspěšnost zásahů jsem trochu zlepšil
 V neděli jsem to vytáhl na střelnici a zatím jsem dosti spokojen, střílí se mi z ní mnohem lépe než z mé CZ-USA a i uspěšnost zásahů jsem trochu zlepšil  

Zkus nakombinovat různé značky střeliva, když nepomůže...tohle bych postavil k rajčatům.... 18cm úhlopříčný "soustřel" na nějakých 22-24 metrů je úplně na ho.vno to nemůže majitel 2. ranou trefit v běhu praseti komoru a ještě u toho přemýšlet, z které strany prase běží a na kterou stranu to vlastně má přetahovat prostě děs...Josef L píše:Měl jsem možnost vyzkoušet tuo zbran,ale vertikální soustřel byl podle mě ne zrovna dobrý.Horní hlaven celkem dobrá ,ale spodní šla o18 cm dolů a8 cm doleva.Zkoušeno slugem na 30 kroků . Jinak pěkná a v celku pasovná zbran.