co se tyka QL a prachu lovex tak osobne pouzivam sypany 4350 (S070-02) jeste ze starych zasob a desim se chvile kdy dojdou,ACC 2520 pouzivam jeste z origo pixel takze taky cekam az dojde .... asi to potom budu resit vyletem do rakouska a privatnim nakupem vihtavuori.
Diameter 8 mm Mauser
-
vhool
co se tyka QL a prachu lovex tak osobne pouzivam sypany 4350 (S070-02) jeste ze starych zasob a desim se chvile kdy dojdou,ACC 2520 pouzivam jeste z origo pixel takze taky cekam az dojde .... asi to potom budu resit vyletem do rakouska a privatnim nakupem vihtavuori.
- Shiva
- Expert na zbrane
- Kontaktovat uživatele:
az ti prijdou hradla, tak schvalne zmer naboje s pouvodnim acc prachy a pak udelej ty same navazky s novym acc/lovex (samozrejme nic jineho nemen) budu zvedav na vysledky.
mne to docela dostalo, protoze bud laboruji na same hranici max tlaku a rychlosti nebo pak na hranici zvuku k vuli subsonickym nabojum, a ted jsem opravdu v hajzlu, protoze s kazdym nabojem abych jel na strelnici a meril.
mne to docela dostalo, protoze bud laboruji na same hranici max tlaku a rychlosti nebo pak na hranici zvuku k vuli subsonickym nabojum, a ted jsem opravdu v hajzlu, protoze s kazdym nabojem abych jel na strelnici a meril.
Nepište soukromé zprávy, pište na mail: lovectvi@sniper.cz
-
vhool
-
vhool
Takze zpet k partizanum ... na IWE jsem na jejich stanku stravil necelou hodinu diskuzi o vyse zminovanem gromu a diametrech 322 a 323.chvilema mi jejich diskuze pripominala diskuzi s vietnamci na trznici v holesovicich a to asi v tom smyslu ze kdyz se jich zeptate proc jejich adidasky maji 4 prouzky tak vam odpovi "cim vic prouzek,tim vic adidas".jedno jsem se ale dozvedel,grom se v diametru 323 vubec nedeladelaji ho v 318 a 322,na otazku proc ho delaji v 322 jen krcili rameny a tvrdili ze neni s tim problem.coz o to do 8x57IS s tim problem opravdu neni ale kdyz jsem vznesl namitku ze tim trpi presnost tak mi s usmevem na rtu sdelili ze to neni na presnou strelbu ale na lov .... no myslim ze me nezklamali
holt partizani.proste o duvod vic uvazovat o necem jinem nez o prvim partizynu.muj celkovy dojem z chovani a vystupovani na jejich stanku ktery meli spolecne se zastavou byl ten ze si jejich zastupci udelali prijemny vikend v nemecku a vystavu brali jako prijemne zpestreni a zabavu a profesionalni stranka veci a podstata vystavy jim ponekud unikla
.kazdopadne jestli jsem pred tim pochyboval o kvalite jejich produktu tak nyni jsem presvedcen.ono i ti vietnamci na trznici maji zbozi vetsinou nalestene a pritom stoji za h.... 
Tak mě napadlo se podívat se na stránky Prveho partyzana. Oni opravdu vyrábějí náboj 8 mm Mauser i náboj 8x57JS:
http://www.prvipartizan.com/rifle.php
(v tomto vyhledavači si zadejte typ náboje, potom se Vám zobrazí vyráběné náboje)
a podle toho, co pí?ou na úvodní stránce:
http://www.prvipartizan.com/index.php
tak se chystají vyrábět i 8x50R Lebel
4 MieN: Ty obrázky jsem stáhl z www.munition.org. Na stránky Prveho Partyzana mě napadlo se podívat až teď, ačkoliv jsme to měli udělat hned. Záhada je myslím vyřežena.
http://www.prvipartizan.com/rifle.php
(v tomto vyhledavači si zadejte typ náboje, potom se Vám zobrazí vyráběné náboje)
a podle toho, co pí?ou na úvodní stránce:
http://www.prvipartizan.com/index.php
tak se chystají vyrábět i 8x50R Lebel
4 MieN: Ty obrázky jsem stáhl z www.munition.org. Na stránky Prveho Partyzana mě napadlo se podívat až teď, ačkoliv jsme to měli udělat hned. Záhada je myslím vyřežena.
ZG 47 8x57 JS, IŽ27-EM-1C Sporting 12/76, ZP 50 16/70, CZ 858 Tactical, Astra A-100 9 mm, CZUB 584, model 4, 12/7x65R, Remington model ll, r. 20/65, IŽ 18 r. 20/70
Nikon D-3100
Nikon D-3100
-
vhool
to lotr: ... cti co se pise vyse... objevil jsi ameriku,problem je v tom ze tem jejich strankam by veril jen clovek neznaly ci naivni... pro mne je smerodatna diskuze a osobni setkani s predstavitely teto party partyzanu a debata s jejich "odbornikem".navic hlavni duvod proc jejich stranky brat s rezervou jsou dosti pochybne udaje v tabulkach na jejich webu 
4 vhool: no dyk! Měli jsme si jejich stránky přečíst hned a porovnat s názorem a znalostmi odborníků typu Shiva. Jestli mají bordel na vlastních stránkách, jaký musí mít bordel ve výrobě? Já Možná Ameriku objevil, oni ji teprve objevují 
ZG 47 8x57 JS, IŽ27-EM-1C Sporting 12/76, ZP 50 16/70, CZ 858 Tactical, Astra A-100 9 mm, CZUB 584, model 4, 12/7x65R, Remington model ll, r. 20/65, IŽ 18 r. 20/70
Nikon D-3100
Nikon D-3100
To whool: vďaka za čas a pokus o konzultáciu s " odborníkmi"vhool píše:to lotr: ... cti co se pise vyse... objevil jsi ameriku,problem je v tom ze tem jejich strankam by veril jen clovek neznaly ci naivni... pro mne je smerodatna diskuze a osobni setkani s predstavitely teto party partyzanu a debata s jejich "odbornikem".navic hlavni duvod proc jejich stranky brat s rezervou jsou dosti pochybne udaje v tabulkach na jejich webu
Po tomto už to ďalej význam rozobera? asi fakt nemá. Jedno ale asi pravda je, zrejme rozli?ujú 8 mm Mauser ( .322) a 8x57 JS (.323), otázka je prečo, dokonca robia asi tú istú strelu ( ak sa nemýlim, tak SP ) v oboch diametroch a pochybujem, že to majú chybne ( až v takom rozsahu ) uvedené. No, to by asi k téme PP aj stačilo ( aj pre mňa
Ale zaujalo ma a asi popátram ďalej v súvislosti s 8mm Mauser, čo to je to .322, odkiaž sa to vzalo a na čo to je dobré ...
E?te raz vďaka všetkým, ktorí sa v dobrom debaty zúčastnili.
A zabudol som, PP zrejme je jediný väč?í výrobca nábojníc (okrem RWS)
pre 8x60S
- Shiva
- Expert na zbrane
- Kontaktovat uživatele:
Ja teda nevim, ale myslim ze se tu resi prd. Nevidim duvod patrat po nejake pochybne strele od pochybneho vyrobce, jen proto ze to je o neco levnejsi.
Pokud mas 8x57 IS tak do toho patri strela .323 pokud I tak .318.
Dalsi diskuze je o h---e.
Nepište soukromé zprávy, pište na mail: lovectvi@sniper.cz
To Shiva: To máš pravdu, ďal?ia diskusia je o ..... a o.i. už sa tu v podstate nič nerie?i, ani strela.Shiva píše:Ja teda nevim, ale myslim ze se tu resi prd. Nevidim duvod patrat po nejake pochybne strele od pochybneho vyrobce, jen proto ze to je o neco levnejsi.
Ani mňa už nezaujíma samotná strela, ale niečo iné. A pravdu máš aj v tom, že do 8x57 JS patrí .323. Howgh!