Premier Reticles - spickove puskohlady nielen pre LR

Lovecké puškohledy a vše o nich. Vaše zkušenosti, rady a dotazy.
Odpovědět
lovec
Zkušený diskutér

Premier Reticles - spickove puskohlady nielen pre LR

Příspěvek od lovec »

Poznate,pripadne ma niekto namontovane?
V sucasnosti ponuka PR dva zakladne modely 3-15x50 a 5-25x56.
Premier Reticles

Foto pre inspiraciu:
PR1
PR4

Puskohlady maju 34mm tubus, klikanie je mozne zvolit bud v 1/4MOA, alebo 0,1mrad. Takisto je mozne zvolit klikanie voci bodu zasahu v smere hodinovych ruciciek alebo proti smeru hodinovych ruciciek. Dalsia moznost volby sa tyka rektifikacnych veziciek,su bud ST - single turn,na jednu otacku, alebo DT - double turn ,na dve otacky.Zaujimavou moznostou je tiez,ze puskohlad sa da objednat s vyraznejsimi,tvrdsimi klikmi - dobre napr. pre strelbu v rukaviciach a pod.

Pokial by mal niekto zaujem, som k dispozicii.
pufr
Zkušený diskutér

Příspěvek od pufr »

Koukal jsem na ně v Norimberku - z minulosti mám s Premier Reticle ty nejlepší zkušenosti. Tahle nová "rakousko-německá" konstrukce má ale za sebou doslova jen první měsíce výroby a cena se rozhodně nijak nepodbízí - odpovídá deklarované kvalitě - takže uvidíme :)
Pufr
Shiva
Expert na zbrane
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shiva »

Premier reticles byla US firma ktera delala upravy puskohledu (tuning) a delala to dobre. Dokonce tak dobre, ze po jejich uprave Leupold neztracel svou dozivotni zaruku (u Mark4 rady jejich omezenou).
Po umrti majitele prevzal myslim ze syn a po kratkem case leupold s nimi prestal spolupracovat.

Na IWA jsem se s nimi dal do reci. Nafoukani panaci. Puskohledy jsou tezke a velke, tubus 34mm je nestd. Jsou predrazene. Ptal jsem se na vahu, na cenu a proc 34mm tubus, ze to neni vhodne ani pro lov ani pro sport. jestli delaji i jine alternativy. Bylo mi receno, ze jsou urceny pro ozbrojene slozky a ze tam je je tubus 34mm bezny (jj, S&B). Tak jsem se musel zasmat, a zeptal jsem se proc nevystavuji na vojenskych vystavach proc vystavuji na Vystave sportovni a lovecke. Odpovedi jsem se nedockal.
Nepište soukromé zprávy, pište na mail: lovectvi@sniper.cz
lovec
Zkušený diskutér

Re: Premier Reticles - spickove puskohlady nielen pre LR

Příspěvek od lovec »

Tak uz pomaly zacinaju chodit prve objednane kusy..... 8) Par foto:

Premier Reticles Heritage 3-15x50

Dopyt po modeli 5-25x56 je brutalny, dvakrat tak dlha cakacia doba ako na 3-15x50. Podla skusenosti "zvonku" a prveho osahania nazivo je to bomba.
458 SOCOM, 9,3x62mm, .338 Remington Ultra Magnum, .300 Winchester Magnum, 7mm-08 Remington, .260 Remington, 6,5x47mm Lapua, .257 Weatherby Magnum, 6mm Norma BR, .44 Magnum, 9mm Luger, 16/70, .22 LR
Every Shot Counts
Shiva
Expert na zbrane
Kontaktovat uživatele:

Re: Premier Reticles - spickove puskohlady nielen pre LR

Příspěvek od Shiva »

No ja jsem zvedav jak budou koukat March puskohledy od firmy Deon. Rovnez nejsou nejlevnejsi, ale dle testu a recenzi, nejlepsi sklo co se v soucasnosti do puskohledu dava. ED sklo ktere se pouziva do spickovych fotografickych a kamerovych objektivu. Myslim, ze Zeiss s necim obdobnym prisel ve sve posledni modelove rade.
4 jsou na ceste. Uricite poreferuji.

http://www.deon.co.jp/march/index.htm
Nepište soukromé zprávy, pište na mail: lovectvi@sniper.cz
Odpovědět