Premier Reticles - spickove puskohlady nielen pre LR

Lovecké puškohledy a vše o nich. Vaše zkušenosti, rady a dotazy.
Odpovědět
lovec
Zkušený diskutér

Premier Reticles - spickove puskohlady nielen pre LR

Příspěvek od lovec »

Poznate,pripadne ma niekto namontovane?
V sucasnosti ponuka PR dva zakladne modely 3-15x50 a 5-25x56.
Premier Reticles

Foto pre inspiraciu:
PR1
PR4

Puskohlady maju 34mm tubus, klikanie je mozne zvolit bud v 1/4MOA, alebo 0,1mrad. Takisto je mozne zvolit klikanie voci bodu zasahu v smere hodinovych ruciciek alebo proti smeru hodinovych ruciciek. Dalsia moznost volby sa tyka rektifikacnych veziciek,su bud ST - single turn,na jednu otacku, alebo DT - double turn ,na dve otacky.Zaujimavou moznostou je tiez,ze puskohlad sa da objednat s vyraznejsimi,tvrdsimi klikmi - dobre napr. pre strelbu v rukaviciach a pod.

Pokial by mal niekto zaujem, som k dispozicii.
pufr
Zkušený diskutér

Příspěvek od pufr »

Koukal jsem na ně v Norimberku - z minulosti mám s Premier Reticle ty nejlepší zkušenosti. Tahle nová "rakousko-německá" konstrukce má ale za sebou doslova jen první měsíce výroby a cena se rozhodně nijak nepodbízí - odpovídá deklarované kvalitě - takže uvidíme :)
Pufr
Shiva
Expert na zbrane
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shiva »

Premier reticles byla US firma ktera delala upravy puskohledu (tuning) a delala to dobre. Dokonce tak dobre, ze po jejich uprave Leupold neztracel svou dozivotni zaruku (u Mark4 rady jejich omezenou).
Po umrti majitele prevzal myslim ze syn a po kratkem case leupold s nimi prestal spolupracovat.

Na IWA jsem se s nimi dal do reci. Nafoukani panaci. Puskohledy jsou tezke a velke, tubus 34mm je nestd. Jsou predrazene. Ptal jsem se na vahu, na cenu a proc 34mm tubus, ze to neni vhodne ani pro lov ani pro sport. jestli delaji i jine alternativy. Bylo mi receno, ze jsou urceny pro ozbrojene slozky a ze tam je je tubus 34mm bezny (jj, S&B). Tak jsem se musel zasmat, a zeptal jsem se proc nevystavuji na vojenskych vystavach proc vystavuji na Vystave sportovni a lovecke. Odpovedi jsem se nedockal.
Nepište soukromé zprávy, pište na mail: lovectvi@sniper.cz
lovec
Zkušený diskutér

Re: Premier Reticles - spickove puskohlady nielen pre LR

Příspěvek od lovec »

Tak uz pomaly zacinaju chodit prve objednane kusy..... 8) Par foto:

Premier Reticles Heritage 3-15x50

Dopyt po modeli 5-25x56 je brutalny, dvakrat tak dlha cakacia doba ako na 3-15x50. Podla skusenosti "zvonku" a prveho osahania nazivo je to bomba.
458 SOCOM, 9,3x62mm, .338 Remington Ultra Magnum, .300 Winchester Magnum, .260 Remington, 6,5x47mm Lapua, .257 Weatherby Magnum, 6mm Norma BR, .44 Magnum, 9mm Luger, 16/70, .22 LR
Every Shot Counts
Shiva
Expert na zbrane
Kontaktovat uživatele:

Re: Premier Reticles - spickove puskohlady nielen pre LR

Příspěvek od Shiva »

No ja jsem zvedav jak budou koukat March puskohledy od firmy Deon. Rovnez nejsou nejlevnejsi, ale dle testu a recenzi, nejlepsi sklo co se v soucasnosti do puskohledu dava. ED sklo ktere se pouziva do spickovych fotografickych a kamerovych objektivu. Myslim, ze Zeiss s necim obdobnym prisel ve sve posledni modelove rade.
4 jsou na ceste. Uricite poreferuji.

http://www.deon.co.jp/march/index.htm
Nepište soukromé zprávy, pište na mail: lovectvi@sniper.cz
Odpovědět