Lovecká videa ze zahraničí
Re: Lovecká videa ze zahraničí
Já osobně bych NV nikdy nepoužíl a ani nepovolil,samozřejmě mě to láká jako všechny ostatní,ale nejsme v armádě.Baterka musí každému stačit a omezuje do určité vzdálenosti.S NV je to už tuctovej lov bez děje.
-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tommy baterka by podle tebe měla stačit,ale..... prase je velice inteligentní a strašně rychle si spojí blik s ránou. Pak už není šance to použít,protože to nesíháš.Sám jsem toho byl svědkem u známého kde to mají povoleno.Blik a rudl na zběsilém úprku. U NV tato reakce odpadá a při dnešních škodách co černá napáchá jsem pro povolení tohoto přístroje.Jsou sdružení kde balancují na hraně před rozpadem a pokračováním když mají platit škody. Samozřejmě se dá argumentovat,že se to zneužije,ale to už je jednotlivých lidech a o jejich svědomí.
Omlouvám se že je to malinko mimo zadané téma,ale nadalo mi to nereagovat....
Omlouvám se že je to malinko mimo zadané téma,ale nadalo mi to nereagovat....
CZ550FS-7x64 DOCTERclassic 8x56RD
O ludoch je to v kazdom pripade.......len kratke zamyslenie,preco je v kazdom polovnickom/mysliveckom casopise tolko reklamy na NV? A nielen pozorovaky,ale dost aj puskohladov? Myslite,ze tu "lacnu" inzerciu vsetci predajcovia platia z lasky k bliznemu? Alebo z toho,ze obrat pri predaji NV vseho druhu je viac nez slusny a dopyt neustava?
458 SOCOM, 9,3x62mm, .338 Remington Ultra Magnum, .300 Winchester Magnum, 7mm-08 Remington, .260 Remington, 6,5x47mm Lapua, .257 Weatherby Magnum, 6mm Norma BR, .44 Magnum, 9mm Luger, 16/70, .22 LR
Every Shot Counts
Every Shot Counts
Čenda přísvit u NV ale zvěř taky vidí když jí prohlížím a přisvítím si, tak otom ví moc dobře a otáčí se za zdrojem světla na to je lepší leser přísvit kde je plynulejší regulace intenzity u 3 generace a nebo kvalitní 2+ se už nesvítí tam todle odpadá jinak rozdíl mezi baterkou a NV myslím že moc velký není obojí slouží k tomu abys viděl když nevidíš ale jsme mimo téma 

ČENDO,pokud rozsvítíš baterku a potom teprve si vybíráš kus,tak to je špatně.Rozsvítit můžeš až máš pažbu v rameni a pak záleží,kdo bude rychlejší..
Baterku používám jen pro lepší zamíření,abych nemusel střílet jak se říká na černou kouli.

Baterku používám jen pro lepší zamíření,abych nemusel střílet jak se říká na černou kouli.
to figi: hezkyyy ,jen jestli nemeli 243ku
....nebo takhle to dopada kdyz pouzivas jinou razi nez 243ku?

Takhle to dopadá, když jde na lov chlap, co to neumí. A pak je jedno, co má v rukách.
Chceš už zase diskutovat o 243W ? Ty k ní máš asi nějaký osobní vztah
? To je dobře, protože já taky
, letos s touto ráží 68 úlovků
. A toho lvíčka bych s ní měl hned - ksiftovka, nebo na slecho.
Chceš už zase diskutovat o 243W ? Ty k ní máš asi nějaký osobní vztah

Naposledy upravil(a) figi dne čtv 31.12.2009, 18:59, celkem upraveno 1 x.
A ještě speciál pro naše dělostřelce s ráží 300 RUM
http://www.youtube.com/watch?v=DHyseyMe ... r_embedded#
http://www.youtube.com/watch?v=DHyseyMe ... r_embedded#
Je tohle vůbec možný...
Jestli myslíš toho srnce, tak u poplatkových lovů je to běžné. Lovec tomu navíc většinou nerozumí, namluví mu, že je to starý srnec, on ochotně zaplatí a je to.
U toho srnce mi to je jasný,ale ta střelba s těma trojnožkama,to je něco.Za to ten poslední střelec použil stojan jak kdyby sestřeloval letadla. 

To je běžné. Jistota je jistota. Také jsem si jeden vyrobil, liška na 300 m je s tím naprosto jistá ( i odzkoušeno ). Jenže se s tím tahat ...
Tak raději střílím vestoje s trojnožkou.
Tak raději střílím vestoje s trojnožkou.