

Příspěvek od Petr Kaděrka »
Příspěvek od Petr Kaděrka »
mě učil tatík rozdělit játra na polovinu polovinu vařit rovnou a druhou polovinu osmahnout a pak teprve vařit. Slezinka je taková blátivější a je v ní staženej stejně jako v játrech bordel z celého těla takže pokud ti chybí např. těžké kovy tak tady je mášPetr Kaděrka píše:Zdenku. Chci zkusit tvůj gulášek z vnitřností, ale mám obavy ze sleziny (ještě jsem ji vědomě nejedl, třeba psům se nedoporučuje), co udělá játra když to vše posolíš v průběhu vaření (ztvrdne a pak zas změkne)? Děkuji.
Příspěvek od losthorizon »
Příspěvek od Petr Kaděrka »
Slezina podobně jako plíce, způsobují průjmy (mému jezevčíkovi nedělají dobře ani játra), krom jiných neg. vlastností (filtrace škodl.)losthorizon píše:to Petr Kaděrka (a ostatní...)
pročítal jsem toto vlákno a našel tvou poznámku o slezině a její nevhodnosti pro psy - mohl bys k tomu prosím napsat víc? Díky! Adminům se omlouvám za OT, ale doufám, že to v tomto případě nebude nijak zásadní prohřešek. V případě, že by se k tomuto diskuze nějak víc rozvinula, založím nové vlákno!