pokud sháníš cenu tak napiš výrobci ten by ti jí přeci měl sdělit ale pokud vím tak cena takovéhoto zdobení je indiviuální u každé zbraně protože si ho vybíráš a objednáváš osobně, zda je to pěkné a vkusné toť věc druhá každý musí volit dle svého vkusu já mám rád flinty jednoduché - pracovní
 pokud sháníš cenu tak napiš výrobci ten by ti jí přeci měl sdělit ale pokud vím tak cena takovéhoto zdobení je indiviuální u každé zbraně protože si ho vybíráš a objednáváš osobně, zda je to pěkné a vkusné toť věc druhá každý musí volit dle svého vkusu já mám rád flinty jednoduché - pracovní
Příspěvek od nimrod nimrod »
 nicméně je to předražené ale dílna se musí nějak živit
 nicméně je to předražené ale dílna se musí nějak živit  jsem zvědav kdo to u nás koupí...ale proti gustu
  jsem zvědav kdo to u nás koupí...ale proti gustu

Příspěvek od duch Pampuch »
Az budes mit damaskovy nuz za 20 koliku, tak ho nebudes chtit strkat do "vyhozu" slusne recenokabát píše: ale štvou mě lidi co si zvěř nedohledají a kus nevyvrhnou.
Často nosí takové machroviny.
 , ja take radeji ocenuji funkcnost pred snobstvim, asi proto, ze se nerad predvadim. Rytina na jednusce je desna, ta prasata z pohledu na pravy bok mi prijdou jak z kreslene pohadky. Mozna foto klame..
 , ja take radeji ocenuji funkcnost pred snobstvim, asi proto, ze se nerad predvadim. Rytina na jednusce je desna, ta prasata z pohledu na pravy bok mi prijdou jak z kreslene pohadky. Mozna foto klame..
Příspěvek od nimrod nimrod »
Ty prasátka jsou jak z ruské pohádkyduch Pampuch píše:Az budes mit damaskovy nuz za 20 koliku, tak ho nebudes chtit strkat do "vyhozu" slusne recenokabát píše: ale štvou mě lidi co si zvěř nedohledají a kus nevyvrhnou.
Často nosí takové machroviny., ja take radeji ocenuji funkcnost pred snobstvim, asi proto, ze se nerad predvadim. Rytina na jednusce je desna, ta prasata z pohledu na pravy bok mi prijdou jak z kreslene pohadky. Mozna foto klame..
 jj taky mě to napadlo, dobrý je taky srnec ve zlatě na lučíku
  jj taky mě to napadlo, dobrý je taky srnec ve zlatě na lučíku