Bulterier

Pejskové a jejich výcvik
Odpovědět
RuStaff
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Bulterier

Příspěvek od RuStaff »

...
Naposledy upravil(a) RuStaff dne pát 22.3.2013, 10:31, celkem upraveno 1 x.
6,5x55SE☝️❤️ 8)
kopov.c
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kopov.c »

Dnes u nas byla kamarádke s STB.Pozval jsem ji aby ssebou vzala psa a já se s tímhle plemenem mohl seznámit.Pes ma 2,5roku,je bez papíru,rodiče ani on nejsou lovecky vedeni a je to její postelovej mazel :lol: Pes došel do obýváku kde na stěně visí vyčiněná škára z divočáka.Prase viděl poprvé v životě a jeho reakce mě dost překvapila-byl k neudržení a o škáru jevil dost velkej zájem. Hned po tom nám chtěl zadávit kočku a potom ošustit moji fenku kopova :lol: Ta mu ale nedala a ohnala se po něm-bulíka to nasralo a rozhodl se,že jizato zežere :? No a návštěva musela skončit :roll:
RuStaff
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RuStaff »

...
Naposledy upravil(a) RuStaff dne pát 22.3.2013, 10:32, celkem upraveno 1 x.
6,5x55SE☝️❤️ 8)
RuStaff
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Dosled se stafbulíkem

Příspěvek od RuStaff »

...
6,5x55SE☝️❤️ 8)
Zdenek41
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenek41 »

Lovu zdar.Čím lovíš?A čim to krmíš.To je jak,když děláš trénink pro pejska :wink: Jinak pracuje asi velice dobře.Dej něco do učinků tady jsme pak OT,Jak koukám lovíte tam toho dost.
RuStaff
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RuStaff »

...
6,5x55SE☝️❤️ 8)
kopov.c
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kopov.c »

Jo jo-muj pes taky nechyběl u žádnýho mnou ulovenýho prasete. Ze začátku mě vždy volával i kamarád když něco střelil.I když to zustane na nástřelu,tak je dobrý když si to pes jakoby sám najde a pak je potřeba ho chválit a chválit. Na psovi se už ve štěněcím věku dá poznat jaký má vlohy a jakej z něj bude lovec. Pokud má pes při najdení kuse takovou tu pravou nefalšovanou radost,tak je to dobrý.Ale pokud si jen bez zájmu čuchne a jde si po svím,tak zněj většinou nikdy nic není :( Myslím,že tohle platí u všech psu a je sedno jestli jeto kopov,stb..........
RuStaff
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RuStaff »

...
Naposledy upravil(a) RuStaff dne pát 22.3.2013, 10:33, celkem upraveno 1 x.
6,5x55SE☝️❤️ 8)
MiraDuchek
Zkušený diskutér

Příspěvek od MiraDuchek »

...
Naposledy upravil(a) MiraDuchek dne čtv 21.3.2013, 11:45, celkem upraveno 1 x.
CZ 550 medium,7mm rem.mag.+Swarowski Z6i 2,5-15
Ruger No.1 9,3 x 74 R, Meostar 7x56
Stafordšírský bulteriér Alli Staf Anatol,Christopher Blue Nijada
http://jana-duchkova.webnode.cz/
RuStaff
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RuStaff »

...
6,5x55SE☝️❤️ 8)
kopov.c
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kopov.c »

Nechci ti jakkoli oponovat,ale tihle pejsci co to vsobě až tak nemají a dělají to pro radost pána většinou třeba po nabrání prasetem začnou tuhle zvěř zapírat. Jejich vyhoda je ale třeba ta,že většinou nepronásledují zvěř tak daleko a sou tak nějak bezproblémový co se týče navratu a podobně.Kdežto pes co je od narození lovec po tom nabránim prasetem má oni zájem furt,akorát je většinou opatrnější.Já mám toho srdcařa co má lov na prvnim místě-nevím jestli je to výhoda nebo nevíhoda :?: Je to opravdu lovec s velkým L ,ale odrazilo se to na poslušností,když žene zvěř,tak su skoro to poslední na světě co ho zajímá a někdy má kapku delší hledání :P :( Pak tu sou psi co poslouchají na slovíčko,ale v lese sou téměř nepoužitelni. Tak vážně nevím co je lepší-jestli mít bezproblémovýho psa o kterýho se nemusíš v lese starat a nebo mít perfektního pracanta co v lese s trochou nadsázky najde i to co tam není,ele je sním dost starostí? Neber to prosím jako vyvracení tvýho názoru-jen jako mou zkušenost a ta muže být u každýho jiná.. Doufám,že až porídím Stb,tak to bude něco mezi těma dvouma extrémama :lol:
MiraDuchek
Zkušený diskutér

Příspěvek od MiraDuchek »

...
Naposledy upravil(a) MiraDuchek dne čtv 21.3.2013, 11:46, celkem upraveno 1 x.
CZ 550 medium,7mm rem.mag.+Swarowski Z6i 2,5-15
Ruger No.1 9,3 x 74 R, Meostar 7x56
Stafordšírský bulteriér Alli Staf Anatol,Christopher Blue Nijada
http://jana-duchkova.webnode.cz/
RuStaff
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RuStaff »

...
6,5x55SE☝️❤️ 8)
sided
Pravidelný diskutér

Příspěvek od sided »

Já můžu říct že mýho bulla nic než prasata nezajímá. Srnčí dohledá sice spolehlivě ale "neloví ho". Zato jak navětří na nástřelu prasátko tak je v tu chvíli jak vyměněnej, kamarád co ho zná jen jako gaučáka tak nevěřil :mrgreen:

Na srnčí dělá takovýhle otrávený ksichty, jako by chtěl říct, tak tady ho máš když si ho neumíš najít sám.

Obrázek
kopov.c
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kopov.c »

Já fakt nevím co je lepší-je pěkný že mě na nahánkách všichni chválijou jakýho mám supr psa a kde komu přihnal jakou zvěř,ale stím pracantem sou někdy starosti :( Bohužel většínou znám jeho práci jen z doslechu-pustím ho na začátku leče a většínou se sejdem na konci jak se naučil vracet po křídle střelcu :( Neštěstí je když narazí na postřelenej kus-neopustí ho ani za nic a většinou už všichni sedí v hospodě a já hledám psa.Nejhorší je to v cizím revíru-všichni se na tebe vykašlou a spíchají na poslední leč a ty jak vul naháníš psa a přitom se kolikrát sam stratíš.Pak se domlouváš telefonem kde vlasně jsi,přijdeš na poslední leč a tam ti toha psa začnou chválit-to kolikrát nevím jestli byt rád a nebo brečet :lol: Někdy těm vudcum co se jim pes vzdáli max 20 metru závidím.Ná individualním lovu se chová uplně jinak a jeto ok.V případě mího kopova je to v poho-nejde do kontaktu a je slyšet na kilometry,ale mít rapla bula,kterej do kontaktu de,tak už honemusíš najít :( Jedině GPS,ale nejsou love :roll:
Odpovědět