Bulterier
-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bulterier
...
Naposledy upravil(a) RuStaff dne pát 22.3.2013, 10:31, celkem upraveno 1 x.
6,5x55SE

-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Dnes u nas byla kamarádke s STB.Pozval jsem ji aby ssebou vzala psa a já se s tímhle plemenem mohl seznámit.Pes ma 2,5roku,je bez papíru,rodiče ani on nejsou lovecky vedeni a je to její postelovej mazel
Pes došel do obýváku kde na stěně visí vyčiněná škára z divočáka.Prase viděl poprvé v životě a jeho reakce mě dost překvapila-byl k neudržení a o škáru jevil dost velkej zájem. Hned po tom nám chtěl zadávit kočku a potom ošustit moji fenku kopova
Ta mu ale nedala a ohnala se po něm-bulíka to nasralo a rozhodl se,že jizato zežere
No a návštěva musela skončit 

-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
...
Naposledy upravil(a) RuStaff dne pát 22.3.2013, 10:32, celkem upraveno 1 x.
6,5x55SE

-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Dosled se stafbulíkem
...
6,5x55SE

- Zdenek41
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Lovu zdar.Čím lovíš?A čim to krmíš.To je jak,když děláš trénink pro pejska
Jinak pracuje asi velice dobře.Dej něco do učinků tady jsme pak OT,Jak koukám lovíte tam toho dost.

-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
...
6,5x55SE

-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo-muj pes taky nechyběl u žádnýho mnou ulovenýho prasete. Ze začátku mě vždy volával i kamarád když něco střelil.I když to zustane na nástřelu,tak je dobrý když si to pes jakoby sám najde a pak je potřeba ho chválit a chválit. Na psovi se už ve štěněcím věku dá poznat jaký má vlohy a jakej z něj bude lovec. Pokud má pes při najdení kuse takovou tu pravou nefalšovanou radost,tak je to dobrý.Ale pokud si jen bez zájmu čuchne a jde si po svím,tak zněj většinou nikdy nic není
Myslím,že tohle platí u všech psu a je sedno jestli jeto kopov,stb..........

-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
...
Naposledy upravil(a) RuStaff dne pát 22.3.2013, 10:33, celkem upraveno 1 x.
6,5x55SE

- MiraDuchek
- Zkušený diskutér
...
Naposledy upravil(a) MiraDuchek dne čtv 21.3.2013, 11:45, celkem upraveno 1 x.
CZ 550 medium,7mm rem.mag.+Swarowski Z6i 2,5-15
Ruger No.1 9,3 x 74 R, Meostar 7x56
Stafordšírský bulteriér Alli Staf Anatol,Christopher Blue Nijada
http://jana-duchkova.webnode.cz/
-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
...
6,5x55SE

-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Nechci ti jakkoli oponovat,ale tihle pejsci co to vsobě až tak nemají a dělají to pro radost pána většinou třeba po nabrání prasetem začnou tuhle zvěř zapírat. Jejich vyhoda je ale třeba ta,že většinou nepronásledují zvěř tak daleko a sou tak nějak bezproblémový co se týče navratu a podobně.Kdežto pes co je od narození lovec po tom nabránim prasetem má oni zájem furt,akorát je většinou opatrnější.Já mám toho srdcařa co má lov na prvnim místě-nevím jestli je to výhoda nebo nevíhoda
Je to opravdu lovec s velkým L ,ale odrazilo se to na poslušností,když žene zvěř,tak su skoro to poslední na světě co ho zajímá a někdy má kapku delší hledání
Pak tu sou psi co poslouchají na slovíčko,ale v lese sou téměř nepoužitelni. Tak vážně nevím co je lepší-jestli mít bezproblémovýho psa o kterýho se nemusíš v lese starat a nebo mít perfektního pracanta co v lese s trochou nadsázky najde i to co tam není,ele je sním dost starostí? Neber to prosím jako vyvracení tvýho názoru-jen jako mou zkušenost a ta muže být u každýho jiná.. Doufám,že až porídím Stb,tak to bude něco mezi těma dvouma extrémama 

- MiraDuchek
- Zkušený diskutér
...
Naposledy upravil(a) MiraDuchek dne čtv 21.3.2013, 11:46, celkem upraveno 1 x.
CZ 550 medium,7mm rem.mag.+Swarowski Z6i 2,5-15
-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
...
6,5x55SE

Já můžu říct že mýho bulla nic než prasata nezajímá. Srnčí dohledá sice spolehlivě ale "neloví ho". Zato jak navětří na nástřelu prasátko tak je v tu chvíli jak vyměněnej, kamarád co ho zná jen jako gaučáka tak nevěřil
Na srnčí dělá takovýhle otrávený ksichty, jako by chtěl říct, tak tady ho máš když si ho neumíš najít sám.

Na srnčí dělá takovýhle otrávený ksichty, jako by chtěl říct, tak tady ho máš když si ho neumíš najít sám.

-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Já fakt nevím co je lepší-je pěkný že mě na nahánkách všichni chválijou jakýho mám supr psa a kde komu přihnal jakou zvěř,ale stím pracantem sou někdy starosti
Bohužel většínou znám jeho práci jen z doslechu-pustím ho na začátku leče a většínou se sejdem na konci jak se naučil vracet po křídle střelcu
Neštěstí je když narazí na postřelenej kus-neopustí ho ani za nic a většinou už všichni sedí v hospodě a já hledám psa.Nejhorší je to v cizím revíru-všichni se na tebe vykašlou a spíchají na poslední leč a ty jak vul naháníš psa a přitom se kolikrát sam stratíš.Pak se domlouváš telefonem kde vlasně jsi,přijdeš na poslední leč a tam ti toha psa začnou chválit-to kolikrát nevím jestli byt rád a nebo brečet
Někdy těm vudcum co se jim pes vzdáli max 20 metru závidím.Ná individualním lovu se chová uplně jinak a jeto ok.V případě mího kopova je to v poho-nejde do kontaktu a je slyšet na kilometry,ale mít rapla bula,kterej do kontaktu de,tak už honemusíš najít
Jedině GPS,ale nejsou love