výběr nové kulovnice
- Zdenek41
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
http://thenuclearworldwar.com/usa.html
držel jsem dneska Brno v hrsti.Až mi srdíčko zaplesalo.kámoš koupil v celopažbě 300Wmag.Krásný dřevo.No prostě paráda.Až na klasickou pojistku.Nemám k této zbrani výhrad.ráž si na tu to lehoučkou flintičku zvolil sám.Kecat si dotoho nedal.Uvidíme co na to řekne po nastřelení..
držel jsem dneska Brno v hrsti.Až mi srdíčko zaplesalo.kámoš koupil v celopažbě 300Wmag.Krásný dřevo.No prostě paráda.Až na klasickou pojistku.Nemám k této zbrani výhrad.ráž si na tu to lehoučkou flintičku zvolil sám.Kecat si dotoho nedal.Uvidíme co na to řekne po nastřelení..
-
vhool
no jestli se mohu pridat tak ja osobne bych volil krizence obou zbrani
CZ 550 lepsi zaver (modernejsi konstrukce pojistky ale jinak na stejno).Brno ma hezci a lepsi drevo a byvali lepsi i laufy ale to dnes bude asi na stejno.kazdopadne u toho brna budes mit pri nizsi montazi a objemejsim okularu na optice problem s pojistkou ale je to lecitelny
.me brno osobne velice prijemne prekvapilo a tech korunek za nej ani v nejmensim nelituju 
CZ 550 lepsi zaver (modernejsi konstrukce pojistky ale jinak na stejno).Brno ma hezci a lepsi drevo a byvali lepsi i laufy ale to dnes bude asi na stejno.kazdopadne u toho brna budes mit pri nizsi montazi a objemejsim okularu na optice problem s pojistkou ale je to lecitelny
Zdravím vás, kolegové. Tak jsem si pořídil tu brněnku, je perfektní. Samozřejmě z toho výprodeje a ještě se slevou, takže za super cenu. A střílí taky dobře. Teď ještě optiku a bude. No a měl bych hned další dotaz: našel jsem tuto pojistku: máte ji někdo? Je to lepsi nez origos? http://www.jgstrade.com/scripts/podrobn ... _mod=title
Jo mám popisuji to v Kulovnice pro Ale?e či tak nějak. Je to ni??í a lépe se s tím manipuluje. O proti původní má velké +. Jediné - je, že nezajiž?uje závěr, tak si na něj musíš dávat pozor při transportu, lae i tak je to stokrát lepší
CZ 550, 308 Win. / CZ 527 Varmint 223Rem / CZ 550 300WinMag / BO 98 9,3x62
ZG 47 8x57 JS / ZBK 110, 5,6x50 RM + 12x70 / ZP 16x70 / IŽH-27EM-1C 12x70
ZG 47 8x57 JS / ZBK 110, 5,6x50 RM + 12x70 / ZP 16x70 / IŽH-27EM-1C 12x70
Dlzka hlavne.
Zdravim,
docital som sa, ze po urcitej dlzke hlavne /samozrejme pre kazdy kaliber plati ina hodnota/ uz moze dojst k tomu, ze sa ustova rychlost strely znizuje. Konkretne by ma zaujimalo v .223 Rem. a zmenu hlavne z dlzky 520mm na 650 mm Varmint. Viete k tomu nieco?
docital som sa, ze po urcitej dlzke hlavne /samozrejme pre kazdy kaliber plati ina hodnota/ uz moze dojst k tomu, ze sa ustova rychlost strely znizuje. Konkretne by ma zaujimalo v .223 Rem. a zmenu hlavne z dlzky 520mm na 650 mm Varmint. Viete k tomu nieco?
- Shiva
- Expert na zbrane
- Kontaktovat uživatele:
Je jasne, ze delka hlaven za ucelem ziskani vyssi rychlosti se neda zvysovat do nekonecna. Sila k prekonani treni strely v hlavni je dana tlakem jez vznikne zapalenim prachu v nabojnici. Myslim ze tohle nema cenu vysvetlovat. takze kdyz bude hlaven tak dlouha, ze se tlak v te delce zmensi na tolik ze bude nizsi nez treci odpor strely v hlavni, tak se rychlost snizi az se strela nekde zastavi.
Staci zapomenout nasypat prach a usadit strelu jen se zapalkou.
Tohle je snad jasny kazdemu.
Moje .223 ma hlaven dlouhou 28" (711mm) a rychlost s 90gr strelou dosahuje pres 900m/s
Kazdy palec delky hlavne dava ca 5m/s.
kdy zacne tlak klesat a v jake delce uz bude tak slaby ze strelu nevytlaci nevim. Ale urcite se to da spocitat
Staci zapomenout nasypat prach a usadit strelu jen se zapalkou.
Tohle je snad jasny kazdemu.
Moje .223 ma hlaven dlouhou 28" (711mm) a rychlost s 90gr strelou dosahuje pres 900m/s
Kazdy palec delky hlavne dava ca 5m/s.
kdy zacne tlak klesat a v jake delce uz bude tak slaby ze strelu nevytlaci nevim. Ale urcite se to da spocitat
Nepište soukromé zprávy, pište na mail: lovectvi@sniper.cz