... to je i duvod proc jsem se pridal k nazoru ze neni nic jednodussiho tam zavolat
 ... to je i duvod proc jsem se pridal k nazoru ze neni nic jednodussiho tam zavolat   ...me to usetrilo dost starosti,casu a pismenek zde na foru
 ...me to usetrilo dost starosti,casu a pismenek zde na foru  
Příspěvek od vhool »
 ... to je i duvod proc jsem se pridal k nazoru ze neni nic jednodussiho tam zavolat
 ... to je i duvod proc jsem se pridal k nazoru ze neni nic jednodussiho tam zavolat   ...me to usetrilo dost starosti,casu a pismenek zde na foru
 ...me to usetrilo dost starosti,casu a pismenek zde na foru  

Příspěvek od vhool »
 http://www.cuzzs.cz/index.php?topic=14
  http://www.cuzzs.cz/index.php?topic=14Příspěvek od vhool »
dalas píše:dle vyhlášky 335/2004 lze skutečně použít měření tlaků nebo energie prostřednictvím rychlosti. Tak to Belson s tím "dosypáním prachu" měl pravdu. Proto se to asi menuje wildcat a zkoušku bych nazval wildprobe.
 no popravde,uz vidim jak v praze ve zkusebne delaboruji strelivo,zjistuji a overuji typ pouziteho prachu,zapalky,strely a pak provadeji svoji laboraci nebo "dosypavaji" potrebne mnozstvi prachu .... nerikam ze to je nemozne a ani si netroufam nekoho nazvat baronem prasilem ale me osobne to prijde opravdu trosku "sci-fi"
 no popravde,uz vidim jak v praze ve zkusebne delaboruji strelivo,zjistuji a overuji typ pouziteho prachu,zapalky,strely a pak provadeji svoji laboraci nebo "dosypavaji" potrebne mnozstvi prachu .... nerikam ze to je nemozne a ani si netroufam nekoho nazvat baronem prasilem ale me osobne to prijde opravdu trosku "sci-fi"  
Příspěvek od vhool »
no tak to asi ju ale to asi bude trosku o necem jinem nez tu diskutujem,verim ze toto dela i praha ale urcite ne na naboje na ktere nemaji vybaveni coz je treb konkretne u wildcatu dost pravdepodobne a pokud to delaji tak urcite ne z dodaneho streliva ale vyrobi si naboj svuj sakum prdum od zacatku ...ale to je pouze moje domenka tak to prosim nikdo neberte jako vaznou informacipufr píše:Ano, i příprava zkušebního střeliva přímo technikem je třeba v německých zkušebnách obvyklá praxe.

).
 ).  Má poslední věta nebyla výzvou ale poděkováním Shivovi a Vhoolovi za pozitivní reference, že takovou zkoušku zbraně v Praze úspěšně absolvovali - včetně označení zbraní zkušební značkou.
 Má poslední věta nebyla výzvou ale poděkováním Shivovi a Vhoolovi za pozitivní reference, že takovou zkoušku zbraně v Praze úspěšně absolvovali - včetně označení zbraní zkušební značkou.Příspěvek od vhool »
 ...pokud jde o zbran dovezenou tak bude situace obdobna viz shiva
 ...pokud jde o zbran dovezenou tak bude situace obdobna viz shiva  
 montovat se muzes, ale jen tim ze si budes definovat co se ti libi.
 montovat se muzes, ale jen tim ze si budes definovat co se ti libi.