Poraďte jakou píšťalku
Já používám pí??alky Bracco 200. Mám jich několik mnoho
)), po kapsách, v autě, batohu. všichni moji pesani na ní poslouchají bez problémů a je jedno kterou do ruky právě vezmu. každý rok připravuju na různé zkoušky kolem 4-5 psů a žádný z nich nemá problém. Tady je odkaz http://www.bracco.cz/41414-pistalky-bracco/
Jinak přeju moc úspěchů a radosti s pejskem.

Jinak přeju moc úspěchů a radosti s pejskem.
Malý münsterlandský ohař, Anglický špringršpaněl
pí??alky
Nám se osvědčily ultrazvukové pí??alky, sly?í na ni dobře i na velké vzdálenosti, ale není dobré měnit tón, takže je pak problém když se třeba ztratí vybírat novou 

re
ovšem je pravda, že vybrat dobrou ultrazvukovou pí??alku je také problém, ve zverimexu bych ji asi moc nepořizovala, často ultrazvukové nebývají i když je tak označují 

- chitus 123
- Nový návštěvník
Re:
Nazdar Zkoušel jsem si taky vyrobit píšťalku z kulové nábojnice,ale po sedmi neplatných pokusech jsem to vzdal.lörinc píše:Já používám vlastní výrobu - kulového náboje rozlisovaného ve svěráku a funguje perfektně. Je to v podstatě ta samá co inzeruje v myslivosti nějakej týpek za 250 nebo kolik. Mě to nestálo nic a ještě jsem si vystřelil.
Mohl bys mě poradit? Byl bych Ti velmi vděčný.
Re: P횻alka
Píšťalky od Kuchaře jsou super,jen se musí vybrat několik stejných,používám je asi 10 let a nemám problém.když jsem prodával štěňata,jedna píšťalka šla se štěnětem.
- chitus 123
- Nový návštěvník
Zkoušel si někdo doma vyrobit píšťalku ze srnčího shozu?Můžete se případně podělit o postup při výrobě? Odpoledne je brzo tma a nudím se,tak se chci chvíli zabavit.
oranžová odsud..
subjektivně pro mě "nejříjemnější zvuk"..
http://www.bracco.cz/8204-pistalky-acme/
koupit víc identických dobrý nápad
subjektivně pro mě "nejříjemnější zvuk"..
http://www.bracco.cz/8204-pistalky-acme/
koupit víc identických dobrý nápad

ZKM 456
Fabarm Elos C
Beretta 682 special skeet (bez gold a bez E)
W-Vanguard, .308W, 4-16x50 Vortex PST
Fabarm Elos C
-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Od Kuchaře mám píšťalku taky a naprostá spokojenost.Píská hlasitě a dost pronikavě takže i moji "nahluchlí" jezevčíci slyší...
CZ550FS-7x64 DOCTERclassic 8x56RD
- fesoj
- Zkušený diskutér
Ještě existuje jeden univerzální povel, či spíše metoda výcviku. Spočívá v obloukovitém pohybu nohy zdola nahoru, zakončeném umístěním špičky boty v psích žebrech a doprovázeném slovy : "Tys nerozuměl ?" Ovšem tuto metodu používají pouze ti vůdci, jejichž "odborné kynologické kvality" jsou skutečně na vysoké úrovni 

Kritériem pravdy je praxe.
při takto kvalitním vůdci se používá hlavně slovo na R - ku.va ....

ZKM 456
Fabarm Elos C
Fabarm Elos C
- ridgeback
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poraďte jakou pí??alku
Pořídil jsem si moji první píšťalku a to z roztlučené patrony. Píská pěkně. Pes si na ni rychle zvykl. Na prvním honě bylo cca -13 strupňů a při prvním písknutí se mi přilepila na špičku jazyka. Teď už s tím počítám a před písknutím ji přidržím v ruce, ale každou další si koupim nekovovou.
Remington varmint 5R LH 308Win, Meostar R2 2-12x50, dvojka 16/70, Labrador, Forester
-
- Nový návštěvník
Re:
Stále stejnou frekvenci zaručí píšťalka Acme - doporučuji frekvenci 211.5Sůva píše:Taky pískám na pusu a je to nejlepší. protože jsem taky nejdřív ztratil několik pí??alek a ani stejná značka pí?talky nezaručí stejný ton.
http://www.nakupzdomu.cz/jednotonova-pi ... -1702.html
Píšťalky Acme pískají všechny sporty ( NHL, NBA ) a ta "nejslavnější" pískala už na Titanicu , kde zachraňovala hlavní hrdinku filmu

Ortodoxním příznivcům kovových píšťalek přeji, aby jim nepřimrzly ke rtům a příznivcům ostatních píšťalek, aby se zaposlouchali, jak píšťalka mění zvuk v suchém, mokrém, chladném prostředí. Hodně soukromě vyrobených píšťalek jsem slyšel v zimě - téměř nepískat ..
Ty nefungující odkazy v diskuzi na české plagiáty píšťalek acme můžete smazat, věřím, že si je už nedovolí v ČR padělat.