michal25 píše:kasari píše:Čekal jsem, že ti to dojde dřív, ale nejspíš ne. Pročti si zákon na ochranu zvířat proti týrání. Pak ti dojde, že nikdo nebude riskovat. A pokud jde o hlášení přes plot, musíš svůj dotaz formulovat tak, aby se poskytovatel nemusel bát.
Zdravim,děkuju za upozornění,ale o kontaktu na tvrdo tu nepadla zmínka.Můj dotaz zněl na obůrku s černou, kde mi jde o seznámení s živou zvěří a kde NEBUDU porušovat zákon.Pokud bych potřeboval kontakt na tvrdo, nebudu logicky tento dotaz prezentovat zde, kde by se jednalo o porušení zákona-týraní zvěře.Protože existují i sousední země kde to je legální.Mimochodem k Vašemu přispěvku jako ke kolegovi bych ještě dodal toto, já Vám také netykám i když jsem určitě o několik let mladší a o hodně méně zkušený, ale je slušností vykat pokud se nevyzvem k tykání. Tímto nechci rozdmýchávat zde nějaké rozpory, protože chápu,že se zde snažíte držet pořádek. Děkuju za pochopení
1) tady bylo vždycky zvykem si tykat, nebudu to měnit kvůli jednomu. To se na mě klidně zlob...
2) já ti to napsal proto, abych ti pomohl, žes to nepochopil, je mi líto.
3) vím dobře, že ses ptal na obůrku, ale víc jsem se nedozvěděl. Vzhledem k tomu, že jsem nedávno mluvil s několika lidma, kteří poskytovali vlastní černou zvěř k seznámení přes plot a dnes už to nedělaj, naváděl jsem tě k možná lepší formulaci dotazu. Protože nejsi jediný, kdo se po nich shání.
Ulkomaalainen...