Jagdterier
Re: Jagdterier
Zdravím, tak po dlouhém boji doma si mohu pořídit JGT. Ženuška se jich bojí (to ta pověsť). Jen najít dobrou chovku a zjistit proč jsou dva kluby. Chtěl jsem od p.Řezby ale prý to dělá jen pro pěníze a výstavy. Já četl knihu Jagdterier a musím říct moc pěkná práce. Můžete mi prosím porat.
Proč máme dva kluby. A která ta chovka. Chci fenku převážďně na povchu. Dosledy, naháňky, hony. Děkuji moc. Lovu a lesu

Lovu zdar Milan
"Nikdy nestřílej na hlavu jelena, ale na komoru....a srdce nechť se Ti při tom svírá strachem i žadostí. ..... a paroží jelena ukládej tak, jak korunu zabitého krále."
"Nikdy nestřílej na hlavu jelena, ale na komoru....a srdce nechť se Ti při tom svírá strachem i žadostí. ..... a paroží jelena ukládej tak, jak korunu zabitého krále."
- Zdenek41
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Pokus se kontaktovat Petra Šouláka je to perfektní chlap.Mám od něj taky psa ze stejného vrhu jako je Afra.Bylo to ovladatelný a hodný.Jinak jednoho šampiona otrávili je to tu taky.Já ho mám jako nejlepšího kámoše a dnes už mám rozum tak ho v našich složitých norách netrápím.
http://www.jagdterrierclub.cz/feny/afra ... _lovec.htm
http://www.jagdterrierclub.net/novinky- ... 97-sv.html
At se daří.JGT je výzva.
Po tomto psovi jsou špičkový štěnata jak na práci tak exterierem. Oryx Alumínium
http://www.jagdterrierclub.cz/feny/afra ... _lovec.htm
http://www.jagdterrierclub.net/novinky- ... 97-sv.html
At se daří.JGT je výzva.
Po tomto psovi jsou špičkový štěnata jak na práci tak exterierem. Oryx Alumínium
mě to nedá proč si někdo chce pořídit norníka když stejně norovat nebude
Pak se každej diví že ho ostatní při honech na drobnou jebou že ten jeho pes všechno vožvejká a v rákosu na vodě se div neutopí když má donést kačenu

CZ 550 american 308win.
Děkuji za radu Zděnku, Leon norníka bo jsem městský myslivec. Ohaře v bytě není to ořechové. No a JGT je skladný a všetranný. A viděl jsem práci BTR a JGT u nás.
Lovu zdar Milan
A už vím jak to je z kluby jsou tři. Ale jeden není uznaný kynoligickou unii. Z p. Řezbou to bylo jen závist.
Lovu zdar Milan
AHOJ, tak to o panu Řezbovi, co je výše uvedené, si rozhodně nemyslím. Super chlap a psům rozumí. Navíc má psy výborné! Já jsem pořizoval jagoše loni a uvažoval jsem nakonec o třech chovatelích. Nakonec vyhrál jiný, než pan Řezbaů. Kvůli tomu, že už jsem nechtěl čekat. Jsem však zatím s pejskem spokojený. Nejsem si však jistý, zda je jagoš vhodný do paneláku.
- Zdenek41
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Leone,leone...Tak především na trápení psů jsem měl za mlada času dost.Nikdy mi to nijak k srdci nepřirostlo.Myslím způsob tohoto lovu.Liška u nás žije bud v navážkách a nebo v hradech,kde můžeš dle libosti kopat celé dny a užitek žádný.JGT je U pokud je.To že jsem viděl žvejkat kačeny u všech plemen je normální jev.Můj hoch ji vynese bez jakých koliv problémů a bez žvejkání.Všem,kdo tohle povídá říkám,nikomu nebráním si norníka pořídit.A že se do toho všichni ženou....Stát s flintou u nory umí každý,ale kopat se nikomu už nechce.Dokonce jsem zažil i to,že se pán v letech rozčiloval,že myslel,že v poledne už pojede na ryby.O kopání ještě nikdy neslyšel.Střelte,každý 5 lišek za rok a nemusíte trápit psa.A 10 prasat a už nebude co střílet.
Byl jsem fouskař a jagouš byla pro mě výzva.První jagoška má 15 let a je živa, u mě mortalita neni....

Byl jsem fouskař a jagouš byla pro mě výzva.První jagoška má 15 let a je živa, u mě mortalita neni....
Zděnku taky jsem Fouskař..bo podle mě nej ohař je fousek..národní plemeno a pes maká..jsem paneláku má prace je venku takže JGT je dobrá volba, Mám JRT bez PP už šest let je to spíše domací mazel, ale momentálně ho používam a učím se jak na teriera
. Z p. Řezbou jsem si jen psal a mohu potvrdit prima chlap. Až budu moc štěndo určitě oslovím jeho a to i o radu.

Lovu zdar Milan
Zdeňku norník je norník a nikdy z něj žádný U nebude to je stejný jako slavný U z ohaře kterýho mám doma prostě naši předkové nebyli totálně blbý
ale na tuhle debatu už tu téma je a k tomu tématu jago a panelák znám osobně tři a myslím že asi chceš být velmi oblíben u sousedu

CZ 550 american 308win.
Leon píše: k tomu tématu jago a panelák znám osobně tři a myslím že asi chceš být velmi oblíben u sousedu![]()
![]()
jak pak to kolega má v bytě a v pohodě i náš JTR v pohodě a nebo mám super sousedy

Lovu zdar Milan
Ještě nás napadl místo JGT ,FOX hl. Jak jsem slyšel strakatý jagoš
ale tuto je na jinou diskuzi.

Lovu zdar Milan
- Zdenek41
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
To už jsem.Psi jsou oba na volno na zahradě.V ulici 2 krát LR jedem něm ovčák,jeden belg.ovčák,3 krát jok.teriér,+ dva ořeši z utulku,doga.Tak venčí ,každý v jinou dobu a na volno.Milujou mě a moje psy i v neděli
tak aasi po hodině než se to vše vystřídá okolo plotu.Věř tomu tam už ani mulčovačka nevydrží a tráva už nikdy neporoste.Hlasitost za 4 u obou. 

nejlepší je ta hlasitost za dveřma v paneláku když není majitel doma a orvaný dveře do 150cm

CZ 550 american 308win.
Mino
Řezba jak ho já znám je pohodář...Jaga do paneláku? Když kápneš na něco živějšího tak budeš dost nešťastnej a pes taky...
Lovu!
Řezba jak ho já znám je pohodář...Jaga do paneláku? Když kápneš na něco živějšího tak budeš dost nešťastnej a pes taky...
Lovu!
michal25
Jak pokračuješ se zkouškama. Jen se ptám jestli Ti mý moudra byly k něčemu dobrý;)
Jak pokračuješ se zkouškama. Jen se ptám jestli Ti mý moudra byly k něčemu dobrý;)