Tento recept je hned na několika německých internetových kuchařkách. Např.
na www.rezepte-guru.de je dokonce hodnocen meximálním počtem pěti hvězdiček. Tak jsem to přeložil do českého jazyka

:
Přísady:
1 liška, sůl, pepř, citrónová šťáva, láhev červeného vína, láhev estragonového octa, cibule nakrájená na plátky, bobkový list, pepř drcený, jalovcové bobule, slanina na špikování, kyselá smetana, maggi.
Příprava:
Stažená liška se na tři dny zavěsí do tekoucí vody. Pak se připraví jako zajíc, tzn. oddělí se hrudí, hlava a přední běhy. Do hřbetu a běhů se vetře sůl, pepř a citrónová šťáva. Vše se zaleje lahví červeného vína, stejným množstvím estragonového octa. Přidají se plátky cibule, bobkový list, drcený pepř a jlovcové bobule. Po 24 hodinách se pečeně vyjme z nálevu, hustě se našpikuje a za pilného polévání nálevem a kyselou smetanou se upeče do měkka a šťavnata.
Výpek se scedí, dochutí maggi, dílem se přeleje pečeně, díl se podává v omáčníku.
Oddělené části se použijí k přípravě ragú.