, při třetí to samé.  Malá dírka nalezena, tečou
 , při třetí to samé.  Malá dírka nalezena, tečou   ! V klidu jsem je vyreklamoval (někdy se to stane). Bohužel před Vánocema zase podobný problém s novýma (stejná značka). Venku začalo přituhovat a já díky pocitu každodenní blaženosti mých nohou (živitelek) v goratexech, na gumcle zapoměl. Tedy do včerejška, když jsem se na ně zadíval v kotelně, kouknu se na podrážku a v levé podrážce zapíchlá asi 3 mm smrková větvička, "ale vždyť mi vlhla pravá", kouknu na ni a tam zapíchlá asi 5mm sm. větvička
  ! V klidu jsem je vyreklamoval (někdy se to stane). Bohužel před Vánocema zase podobný problém s novýma (stejná značka). Venku začalo přituhovat a já díky pocitu každodenní blaženosti mých nohou (živitelek) v goratexech, na gumcle zapoměl. Tedy do včerejška, když jsem se na ně zadíval v kotelně, kouknu se na podrážku a v levé podrážce zapíchlá asi 3 mm smrková větvička, "ale vždyť mi vlhla pravá", kouknu na ni a tam zapíchlá asi 5mm sm. větvička   .
 . Jak jste na tom Vy kolegové? Jaké gumáčky Vám vyhovují (v jaké cen. relaci)?

a na zimu o trošku větší  Seals Thermax ty jsou postupně od vrchu zesílený tak jsou pevnější zatím je mám dva roky a maximální spokojenost teplý a ododlný
  a na zimu o trošku větší  Seals Thermax ty jsou postupně od vrchu zesílený tak jsou pevnější zatím je mám dva roky a maximální spokojenost teplý a ododlný  . Uvidím co bude mít skladem. Příště Tretorn nebo La crose, ikdyž ty Dunlopky za tu cenu (počkám na reference)?
 . Uvidím co bude mít skladem. Příště Tretorn nebo La crose, ikdyž ty Dunlopky za tu cenu (počkám na reference)?  . Jestli jsou myslivecké, nebo ne, je mi fuk, máš to stejné jak se ZH-čkem (to víš, že jsem takových řečí na boty a flinty slyšel
. Jestli jsou myslivecké, nebo ne, je mi fuk, máš to stejné jak se ZH-čkem (to víš, že jsem takových řečí na boty a flinty slyšel 
 Ale jinak všichni moji známí vědí, že já na tyhle gumovky nedám dopustit :
 Ale jinak všichni moji známí vědí, že já na tyhle gumovky nedám dopustit :