vhoolland v TV
-
vhool
vhoolland v TV
tak jsme zase popularni."divocak napadl duchodkyni" v tv novinach na tv nova.az to bude v archivu tak dam link.jsem zvedavej jestli pan chaloupek natoci vecernicek jak ty jeho roztomili markazini vyrostli a v mestskem parku napadli duchodkyni pri venceni voriska.nebyt jeho tak to pani ods....a 
-
vhool
snehurka to nebyla
ale ten "mestsky park" byl jeste pred tremi lety honebni ale prave pejskari si prosadili na radnici ze to prohlasili za nehonebni.jde o cca 300 ha smiseneho primestskeho lesa a utoky divocaku na lidi jsou tam celkem bezne,tak 4-5x do roka,hlavne zjara.na tuty to byla bachna a sla po tom orechovi protoze tam litaj psi na volno.takze jsem na strane prasatka. 
tady je link:http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=21.03 ... 238v=52078
tady je link:http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=21.03 ... 238v=52078
-
Tomfi
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
To byla nějaká lončačka, tak do 50kg, jinak by to pes uz nerozdejchal, takovy vořechOlaf píše:již dlouho jsem na vlastní oči neviděl 2q divočáka. Myslím si,že měl tak nejvýš 70-80 kg. Média jsou hold média. Kdyby toho voří?ka vzalo 2q prase, myslím si,že by pani nestačila pustit ani vodítko z ruky a žádný veterinář by ho při sebelepší snaze již ani nese?il.![]()
-
vhool
To Tomfi:taky se priklanim k nazoru ze to prase melo max.80kg.tech tu mame dost ale pred tremi lety jsem kousek od toho mista malem slapl (doslova) na knoura kterej mi byl do pasu a zbrane mel jeste cca 8 cm nad linii ryje.byl ode mne pul metru a kdyz zjistil ze jsem posr.... az za usima tak v klidu odkracel.mohl mit hodne pres 150 kg.pripominal spis medveda nez cunika 
-
vhool
...jeste bych dodal,ze maly pes ma pri takovemto setkani vetsi sanci prezit nez vetsi plemeno (treba nejakej ...bull) .prase ho vetsinou nepovazuje za hrozbu tak ho nenapada a kdyz jo tak s mensi intenzitou utoku nez vetsi plemena a po kratkem vypadu ho necha na pokoji kdezto velkeho psa rozvesi po lese
-
vhool
-
vhool
To leon:
me ne ja dohledavat nemusim
ted vazne.co mam zkusenosti pri dohledavkach tak maly pes vzdy prase zastavil,soustredilo na neho pozornost a neutocilo.naopak par oharu uz jsme na veterinu vezli a nejen na siti.nerikam ze to je pravidlo ale sebelepsi nebo sebevetsi pes kdyz je jeden tak proti praseti od 40 kg nema sebemensi sanci v primem kontaktu,to mi nikdo nevymluvi.naopak kratkonoha plemena (honici) jsou na dohledavku cerne idealni.ovsem musi mit zdrave sebevedomi a s cernou to "umet".kdyz na cernou zautoci tak je taky zle a je jedno co je to za plemeno.
vhool ten kdo jde černou dohledávat nebo lovit s ohařem je podle mě vůl a srovnávat práci ohaře a am. bulldoga nebo argentýnský dogy presy adt. nejde nemluvím o pitbulech těm je jedno kam si kousnou hlavně když někde držej ale plemena který na to byli ?lechtěný a i dnes se používaj maj určitý body na těle zvěře který je zajímaj a tréningem si to co maj vrozený odzkoušej je to už asi 20 roku byl v myslivosti článek o práci bulteriéra při lovu a dohledávkách se statistikou kam byl proveden zákus a největší procenta byli za slecho a lícní sval to jsou místa kde když držej tak jsou spokojený
.Ale beru že každý preferujeme něco jinýho i když já mám doma na výběr akorád ten jezevčík mi už pět roku chybí ale zase norník doma bude aby byli holky kompletní a manželka skončí v Kosmonosích