To bychom měli, ale teď ještě montáž a "kukr", chtěl bych Meoptu Artemis 2100 3-10x50 ale nejsem si jistej jestli se mi na flintu vejde a hlavně jakou montáž, chtěl bych snámací? máte někdo nějaké zkušenosti a radu.....
Díky moc

Příspěvek od vhool »
 (sli by do krabicky)
 (sli by do krabicky)Příspěvek od nimrod nimrod »
Zdravím Kubo.jakub203 píše:Proč? Chtěl bych snímací kvůli naháňce a dohledávce, vypadá to že bych vybral montáž od leupolda QR s 30mm kroužky akorát se obávám aby se mi tam ve?la ta 50-tka optika 56 se tam 100%nevejde to už jsem vyzkoušel (mám tam pevný mířidla).....
co jinak říká? tý optice?
 a za 2. nikdy nevíš kdy je budeš potřebovat
 a za 2. nikdy nevíš kdy je budeš potřebovat  .
 .  ) bude to Leupold QRW tedy rychlosnámací waver(v Proarmsu za 4000,-). Akorát ta optika.....trochu mám z té meopty strach ale zase mě spoustu lidí ujiž?uje že je to výborná optika...
 ) bude to Leupold QRW tedy rychlosnámací waver(v Proarmsu za 4000,-). Akorát ta optika.....trochu mám z té meopty strach ale zase mě spoustu lidí ujiž?uje že je to výborná optika... 
Příspěvek od vhool »
 . Osobně začínám celkem přicházet postupně na chu? Hornadyovkám s kulatou ?pičkou - RN - bal. koeficient je slabší ale do cca 300 m jsou rozdíly nevýrazné a ty střely mají fantastický "potenciál přesnosti" a ještě lepší účinek v cíli. Navíc ty RN jsou krat?í, takže u nich zpravidla nejsou problémy se stabilitou - dlouhým stoupáním - jak je zmíněno výše.
 . Osobně začínám celkem přicházet postupně na chu? Hornadyovkám s kulatou ?pičkou - RN - bal. koeficient je slabší ale do cca 300 m jsou rozdíly nevýrazné a ty střely mají fantastický "potenciál přesnosti" a ještě lepší účinek v cíli. Navíc ty RN jsou krat?í, takže u nich zpravidla nejsou problémy se stabilitou - dlouhým stoupáním - jak je zmíněno výše.