Tesim se na sraz, protoze doufam ze mi nekdo vysvetli co se pod tim vyznamnym slovem "myslivost" ukryva za cinnost
Jedine ceho jsem se zatim dopidil je:
1. krmeni zvere v zime
2. oprava a vystavba krmelist, krmelcu, slanist apd
3. plneni planu lovu (vsechny odstrely)
Mozna do toho patri sledovani clenu, hostu a sponzoru jak dodrzuji tradice a posleze toho vyuzivat (zneuzivat) pri vyberu novych clenu.
zil jsem mnoho let v zahranici a vim co obnasi byt tzv narodnostni mensina a jeji "diskriminace" ve spolecnosti.
Mne fascinuje co zde ctu, (stejne jak na myslivosti) k---a chlapi, vase sdruzeni jsou proste sbirka Mirku Dusinu. A tomu fakt neverim, protoze se skladate ze stejnych lidi jako cela tahle shnila spolecnost a tudiz zmetci jsou tam zastoupeni stejne jak v kazdem jinem vzorku spolecnosti.
Moc dobre si pamatuji, kdyz jsem byl v zahranici, cely zivot me fotbal ani hokej nezajimal, ale jako Cech v cizi zemi, jsem byl neustalym spickovanim ohledne jak to cechum natrepou, "dohnan" k tomu, ze proste se na ten fotbal dival a fandil.
stejne to dopadlo s trofejemi. Nikdy mi trofeje nic nerikaly, ale po dvou letech neustalych poznamek od nekterych clenu o tom, ze jsem zaplatil tolik a tolik a nemam ani jelena, mi to prestalo byt jedno. No a nakonec to byl nejvetsi kamen urazu, ze.
rovnez nachazim naprosto shodnou reakci na to kdyz "cizak" poukaze na nedostatky ve spolecnosti ci spolecenstvi.
nejdrive je to trapne omlouvani ze to jsou jen jedinci co kazi jmeno. po prokazani, ze to je vetsina co takto jedna, prisel argument typu, no ale tamhle je to jeste horsi, lidi delaji vic jinych a horsich veci atd.
Kdyz na to reknu, ze neresime jine, ale konkretne je, tak uplne nejposlednejsi argument hodny jen debila byl, kdyz se ti tu nelibi, tak se jed jinam.